STARINSKA PITA SA KISELIM KUPUSOM I PRAZILUKOM Ima samo tri sastojka i pravi se veoma brzo
Slana posna pita, savršena za doručak.
Rolovana pita sa kiselim kupusom
Sastojci:
1 pakovanje kora za pitu
500 g kiselog kupusa
1 praziluk
so, biber, ulje
Priprema:
Kupus iseckajte na rezance, a praziluk na kolutove. Prodinstajte praziluk na malo ulja, pa dodajte kupus. Dinstajte dok ne omekša, Dodajte so i biber po ukusu. Stavite jednu koru, namažite je uljem, prekrijte drugom korom, nafilujte je i urolajte. Uradite isto s ostalim korama i filom. Poređajte pitice u podmazan pleh, odozgo ih premažite uljem i pecite u zagrejanoj rerni na 200 dok ne dobije smeđu boju.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)