TOPLI SENDVIČI IZ RERNE Iskoristite stari hleb i ostatke iz frižidera za ukusan doručak!
Nije vam potreban toster da biste napravili tople sendviče.
Sastojci:
1 stari hleb
1 jaje
100 g parizera ili pica šunke
100 g kačkavalja ili drugog sira koji imate
180 ml jogurta ili kiselog mleka (1 čaša)
100 ml mleka
origano ili peršun
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Pomešajte umućeno jaje, jogurt, iseckan parizer i narendan kačkavalj. Kriške hleba s jedne strane umočite u mleko i stavite u pleh suvom stranom dole. Na svaku kriški stavite pripremljen nadev. Po želji pospite origanom ili peršunom. Pecite 10 minuta tek da se odozgo nadev zapeče.
Možda vas zanima:
ISKORISTITE STARI HLEB Najukusniji topli sendviči, bez tostera, od ostataka iz frižidera!
Savršeni za večeru ili doručak.
NAJBRŽE MOGUĆE! Kiflice sa sirom od gotovih kora na stolu su za 30 minuta!
Kiflice se lako prave, a mogu biti odličan doručak ili večera.
FRITULE SA JOGURTOM Puna činija mekih mirišljavih loptica koje su brzo spremne za jelo
Za fritule postoji mnogo recepata, a ovo je jedan od najbržih.
LAKO ZA PRIPREMU Osvežavajući namaz za hleb, a možete ga jesti i kao salatu
Jednostavno se pravi, veoma brzo, a ukus je fantastičan.
LAZANJA IZ TIGANJA Gotova začas a svaki zalogaj je gurmanski raj
Još bolja od one klasične, prste da poližete.
SLASNI RIŽOTO Sa šampinjonima i mesom, kombinacija bez greške za ukus koji se pamti
Sočan i slasan obrok, pravićete stalno.
SOS ZA ŠPAGETE JE ISPAO PRESLAN? Uradite ovo i biće kao onaj kupovni
Uz ovaj praktičan savet rešićete problem brzo i lako.
KARAĐORĐEVA ŠNICLA Najpoznatije srpsko jelo po starom kafanskom receptu
Nastala je 1956 godine a napravio je čuveni kuvar Milovan Mića Stojanović.
PILEĆI MEDALJONI Hrskava i slasna užina koja se smaže u jednom zalogaju
Slasni i sočni, najbolje odmah stavite duplu meru.
Komentari (0)