GRILOVANA PASTRMKA Specijalitet sa roštilja savršen za posne dane, nezaboravnog ukusa
Dodajte krompir ili prilog po želji.

Potrebno je:
- 2 očišćene pastrmke
- 1 limun
- 3 čena belog luka
- veza svežeg peršuna
- maslinovo ulje
- so, biber
Priprema:
Pastrmke operite i posolite spolja i iznutra. U utrobu svake stavite kolutove limuna, sitno seckan beli luk i peršun. Premažite ribu maslinovim uljem i ostavite da odstoji 15 minuta. Pecite na roštilju 7–8 minuta sa svake strane, dok kožica ne postane hrskava, a meso sočno i mekano.
Možda vas zanima:

SREMSKI PAPRIKAŠ Posni delikates pravi je raj za nepca, pravićete i mrsnim danima
Služite uz krompir ili prilog po želji.

SMUĐ ORLI Posni specijalitet za Veliki petak, za ručak koji se pamti
Dodajte krompir ili prilog po želji.

PUNJENI SMUĐ Posni ručak zbog kog će ukućani stajati u redu za još
Slasni, a posni ručak obožavaće cela porodica.

PIKANTNI SOM Posno jelo pravi je raj za nepca
Držaće vas dugo sitim.

SAVIJAČICE Ponos Banata, prave se lako, preukusne, a super i vruće i kada se ohlade
Pošto se ne koristi kvasac, nema čekanja da naraste testo.

SLATKE PRŽENICE SA JAGODAMA Specijalitet koji se ne odbija, poćiće vam voda na usta koliko su dobre
Priprema je jednostavna, a ukus neverovatan.

KROMPIR ZAPEČEN SA SIROM Brzinska večera koju će ukućani obožavati, a pravi se nikad lakše
Samo dodajte sos ili prilog po želji.

BRZI BAKIN KOLAČ OD SAMO 3 SASTOJKA Ne treba vam mleko, a mekan kao duša, za bilo koje doba dana
Pravi se brzo i lako, a pojede odmah.

GRČKA SALATA Donosimo vam originalni recept, imaćete osećaj kao da ste na moru
Osvežavajuća i zasitna, krepi organizam u trenu.
Komentari (0)