LAZANJA IZ TIGANJA Gotova za pola sata, a nema ribanja i pranja tone sudova
Lazanje su mnogima omiljeno jelo, a danas postoji toliko njenih varijacija. Ali da li ste je probali iz tiganja?
Sastojci
- 3 kašičice ulja
- 1/2 luka
- 2 seckana čena belog luka
- 450 g mlevenog mesa
- So
- Biber
- 340 g kora za lazanje
- 800 g paradajz pelata iz tegle
- 425 g paradajz sosa
- 1 šolja vode
- 3 kašike seckanog bosiljka
- 425 g rikota sira
- 2 šolje seckane mocarele
Priprema:
Iseckajte crni luk a zatim ga propržite na ulju tako da postane staklast. Dodajte mleveno meso pa dinstajte sve zajedno nekoliko minuta. Dodajte vodu i paradajt sos i kuvajte sve zajedno. Dodajte izlomljene lazanje, ostatak paradajz sosa i pelat, kao i seckani bosiljak. Poklopite tiganj i ostavite da se krčka sve dok se testenina ne skuva. Dodajte rikotu i mocarelu, pa ponovo poklopite. Ukrasite bosiljkom i služite. Prijatno.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)