RUM ŠTANGLICE SE SMAŽU U TRENU Ko ih jednom proba, uvek im se vraća

Ivana Pavlović

11:00

Slatki kutak 0

I dupla mera će biti malo.

rum štanglice
Shutterstock

Potrebno je:

  • 300 g krompira
  • 300 g mlevenog keksa
  • 200 g čokolade
  • 140 g margarina
  • 200 g prah šećera
  • 1 kašika kakaa
  • 3 kašike ruma
  • 1 kašika ulja

Priprema

Krompir skuvajte pa ga ocedite i ispasirajte. Dodajte čokoladu i 100 g margarina. Sjedinite dobro. Zatim, umešajte mleveni keks, rum i šećer u prahu. Izlijte u kalup, pa stavite u frižider da se ohladi i stegne. Na pari otopite 100 g čokolade, 40 g margarina i kašiku ulja. Secite na štanglice pa umačite u čokoladnu glazuru. 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading