POSNI ČOKOLADNI KOLAČ ZA PRAVE SLADOKUSCE A sve se samo pomeša i peče
Kremast i jednostavan, a ukusa koji govori više od 1000 jezika.
Potrebno je:
- 200 g brašna
- 150 g šećera
- 1 kašičica praška za pecivo
- 50 ml biljnog ulja
- 250 ml biljnog mleka po izboru
- 1 kašičica vanilinog šećera
- prstohvat soli
- 3 kašike kakao praha
- 50 g posne tamne čokolade
Priprema:
Rernu zagrejte na 180 stepeni. U jednoj posudi pomešajte brašno,šećer, so, vanilu i prašak za pecivo. Onda sipajte ulje i biljno mleko i dobro sjedinite. Jednom delu smese dodajte kakao i promešajte. Smesu izlijte u pleh obložen pek papirom. Pecite oko 25 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Nakon što se kolač ohladi, prelijte ga otopljenom čokoladom.
Možda vas zanima:
POSNE ČOKOLADNE KOCKE Jednostavan desert skupog ukusa
Neodoljiv kolač sa orasima savršeno ide uz šolju kafe.
POSNA LENJA PITA SA JABUKAMA Ista kao ona iz bakine kuhinje, polizaćete i tanjir
Najbolje služite uz čaj ili kafu.
MAKEDONSKI KOLAČ BEZ MLEKA I JAJA Gotov dok pristavite kafu, a savršenog ukusa
Super ide uz čaj ili kafu.
NAJBRŽI LAVA KOLAČ SRUŠIO DRUŠTVENE MREŽE Nema jaja ni brašna, a gotov za 2 minuta
Kremast i neodoljiv, i dupla mera je malo.
POSNE RAFAELO KUGLICE SAVRŠENO PARIRAJU ORIGINALU Prave se maltene same, a svi gosti ih vole
Mekane i slatke, savršene za svetog Nikolu.
ČOKO MOKO TORTA PO RECEPTU SA KOJIM NEMA GREŠKE Vole je svi od 7 do 107 godina
Kremasta, jednostavna i izdašna, gosti će biti oduševljeni,
POSNI ČOKOLADNI KOLAČ ZA PRAVE SLADOKUSCE A sve se samo pomeša i peče
Kremast i jednostavan, a ukusa koji govori više od 1000 jezika.
SARAJEVSKA TORTA MILUJE NEPCA Prepuna oraha, jaja i čokolade, i dupla mera je malo
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
DOMAĆA PITA SA VIŠNJAMA OD GOTOVIH KORA Ješćete je za doručak, ručak i večeru
Savršeno ide uz čaj ili kafu.
Komentari (0)