SUTLIJAŠ SA VANILOM Zaboravljeni slatkiš na kome su odrasle generacije, a miriše na bakinu kuhinju
Sočan i sladak, za pravo uživanje.
Potrebno je:
- 1 šolja pirinča
- 3 šolje vode
- 500 ml sojinog mleka
- 6 kašika šećera
- 1 kesica vanilin šećer
- 1 kesica pudinga od vanile
- 1 šaka oraha
Priprema
Operite pirinač, pa ga skuvajte na tihoj vatri. Dodajte sojino mleko, pa kuvajte još malo. U jednoj posudi pomešajte puding sa šećerima, sa malo sojinog mleka. Dodajte u pirinač, pa neprestano mešajte, dok se ne zgusne. Sipajte u činijice za serviranje. Ukrasite sa orasima.
Možda vas zanima:
SUTLIJAŠ SA VANILOM Jednostavni desert koji budi nostalgiju, kao onaj iz bakine kuhinje
Mirisan desert napravićete lako, a osvojiće vas od prvog zalogaja.
KARAMEL SUTLIJAŠ Jeftin desert skupog ukusa na kome su odrasle generacije, nema ko ga ne voli
Sočan desert nestaće sa stola odmah.
SUTLIJAŠ Fenomenalan domaći desert koji budi nostalgiju, a cimet mu daje poseban šmek
Neodoljivi desert oduševiće vas na prvi zalogaj.
SUTLIJAŠ SA VANILOM Fenomenalni desert koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim, iz bakine kuhinje
Brzinski desert obožavaće najmlađi, a priprema je vrlo jednostavna.
DOMAĆICE SU LUDE ZA OVIM RECEPTOM Spojite gibanicu i carsku pitu i dobićete najlepše jelo na svetu
Kombinacija carske pite i gibanice je čisto savršenstvo, a priprema se brzo i lako
CELA SRBIJA TRAŽI OVAJ RECEPT Krofne od dva sastojka gotove za minut
Ako ste u potrazi za jednostavnim, a ukusnim slatkišem koji će obradovati vaše ukućane, evo jednog jednostavnog recepta koji je zaludeo Internet prethodnih dana
PROJA BEZ JAJA GOTOVA ZA 20 MINUTA Ukusnija od one klasične, danima ostaje sveža
Posna proja je vrlo jednostavno i praktično jelo koje uvek možete da spremate kada imate malo vremena.
KOLAČ BEZ BRAŠNA Mekan kao pahulja, sa orahom i grizom
Možete ga preliti čokoladnom glazurom ili samo posuti šećerom u prahu
MIRIŠU NA ZIMU I PRAZNIKE Starinski recept za najukusnije medenjake, mogu trajati i do mesec dana
Pred vama je recept za divne, mirisne i meke medenjake! Odlični su kao sredstvo za evociranje uspomena iz detinjstva, kao slatkiš "za po kući" ili kao jestivi poklon
Komentari (0)