SUTLIJAŠ SA VANILOM Zaboravljeni slatkiš na kome su odrasle generacije, a miriše na bakinu kuhinju
Sočan i sladak, za pravo uživanje.
Potrebno je:
- 1 šolja pirinča
- 3 šolje vode
- 500 ml sojinog mleka
- 6 kašika šećera
- 1 kesica vanilin šećer
- 1 kesica pudinga od vanile
- 1 šaka oraha
Priprema
Operite pirinač, pa ga skuvajte na tihoj vatri. Dodajte sojino mleko, pa kuvajte još malo. U jednoj posudi pomešajte puding sa šećerima, sa malo sojinog mleka. Dodajte u pirinač, pa neprestano mešajte, dok se ne zgusne. Sipajte u činijice za serviranje. Ukrasite sa orasima.
Možda vas zanima:
SUTLIJAŠ SA VANILOM Jednostavni desert koji budi nostalgiju, kao onaj iz bakine kuhinje
Mirisan desert napravićete lako, a osvojiće vas od prvog zalogaja.
KARAMEL SUTLIJAŠ Jeftin desert skupog ukusa na kome su odrasle generacije, nema ko ga ne voli
Sočan desert nestaće sa stola odmah.
SUTLIJAŠ Fenomenalan domaći desert koji budi nostalgiju, a cimet mu daje poseban šmek
Neodoljivi desert oduševiće vas na prvi zalogaj.
SUTLIJAŠ SA VANILOM Fenomenalni desert koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim, iz bakine kuhinje
Brzinski desert obožavaće najmlađi, a priprema je vrlo jednostavna.
PROJA SA MESOM Recept na čaše, gotova brzinski, a ukus rajski
Iznenadite ukućane ovom fantastičnom projom.
POSNI UŠTIPCI OD 3 SASTOJKA Hrskavi spolja, mekani unutra, a najbolje idu uz domaći pekmez od kajsija
Preukusni su, probajte, nećete pogrešiti
POSNI ROLAT SA AJVAROM ZA NIKOLJDAN Najukusnije predjelo, na slavama se uvek traži parče više
Idealno posno posluženje za slavu
Savršen patišpanj: Tajna temperature koja garantuje da kolač nikad ne „padne“
Ova hemijska reakcija daje kolaču mekoću i prozračnost koju je teško postići bez pravilnog zagrevanja
Posna pita od krompira koja se topi u ustima: Hrskava i gotova za tren, a ne treba vam ni oklagija
ajna je u čarobnoj smesi za prelivanje koja daje volumen i hrskavost kupovnim korama.
Komentari (0)