TAJLANDSKI OMLET SE SMAŽE U TRENU 1 sastojak se razlikuje, a daje totalno novu dimenziju ukusu
Za doručak koji se pamti.
Potrebno je:
- mladi luk
- jaja
- riblji umak
Priprema:
U tiganju zagrejte ulje. Jaja razbijte u posudi pa dodajte sitno seckan mladi luk i riblji sos. Promešajte sve dobro. Smesu sipajte u zagrejano ulje, i pržite, sve dok omlet ne postane zlatan. Zatim ga okrenite i propržite sa druge strane.
Možda vas zanima:
DRUGAČIJI OMLET SA JABUKAMA I CIMETOM Brzi doručak za prave sladokusce
Mirisan i sočan, po ukusu mu nema ravnog.
KAJGANA TORTILJA Savršena za doručak ili večeru, a rapsodija ukusa u svakom zalogaju
Samo dodajte jogurt ili prilog po želji.
OMLET SA PRAZILUKOM SE SMAŽE U TRENU Isti kao onaj iz bakine kuhinje, prste da poližete
Služite toplo, uz parče hleba i paradajz.
ŠAKŠUKA Omiljeno jelo sa Bliskog istoka koje pomera granice dobrog ukusa
Lagano i jednostavno jelo savršeno je za letnje vrućine.
DOMAĆICE SU LUDE ZA OVIM RECEPTOM Spojite gibanicu i carsku pitu i dobićete najlepše jelo na svetu
Kombinacija carske pite i gibanice je čisto savršenstvo, a priprema se brzo i lako
CELA SRBIJA TRAŽI OVAJ RECEPT Krofne od dva sastojka gotove za minut
Ako ste u potrazi za jednostavnim, a ukusnim slatkišem koji će obradovati vaše ukućane, evo jednog jednostavnog recepta koji je zaludeo Internet prethodnih dana
PROJA BEZ JAJA GOTOVA ZA 20 MINUTA Ukusnija od one klasične, danima ostaje sveža
Posna proja je vrlo jednostavno i praktično jelo koje uvek možete da spremate kada imate malo vremena.
KOLAČ BEZ BRAŠNA Mekan kao pahulja, sa orahom i grizom
Možete ga preliti čokoladnom glazurom ili samo posuti šećerom u prahu
MIRIŠU NA ZIMU I PRAZNIKE Starinski recept za najukusnije medenjake, mogu trajati i do mesec dana
Pred vama je recept za divne, mirisne i meke medenjake! Odlični su kao sredstvo za evociranje uspomena iz detinjstva, kao slatkiš "za po kući" ili kao jestivi poklon
Komentari (0)