TAJLANDSKI OMLET SE SMAŽE U TRENU 1 sastojak se razlikuje, a daje totalno novu dimenziju ukusu
Za doručak koji se pamti.
Potrebno je:
- mladi luk
- jaja
- riblji umak
Priprema:
U tiganju zagrejte ulje. Jaja razbijte u posudi pa dodajte sitno seckan mladi luk i riblji sos. Promešajte sve dobro. Smesu sipajte u zagrejano ulje, i pržite, sve dok omlet ne postane zlatan. Zatim ga okrenite i propržite sa druge strane.
Možda vas zanima:
DRUGAČIJI OMLET SA JABUKAMA I CIMETOM Brzi doručak za prave sladokusce
Mirisan i sočan, po ukusu mu nema ravnog.
KAJGANA TORTILJA Savršena za doručak ili večeru, a rapsodija ukusa u svakom zalogaju
Samo dodajte jogurt ili prilog po želji.
OMLET SA PRAZILUKOM SE SMAŽE U TRENU Isti kao onaj iz bakine kuhinje, prste da poližete
Služite toplo, uz parče hleba i paradajz.
ŠAKŠUKA Omiljeno jelo sa Bliskog istoka koje pomera granice dobrog ukusa
Lagano i jednostavno jelo savršeno je za letnje vrućine.
NEĆE UPITI NI KAP ULJA Starinski recept za uštipke bez jaja, zbog jednog dodatka imaju savršen ukus
U duboku posudu dodajte brašno, so, rakiju, šećer i mlaku vodu, pa zamestite testo
BAKINA PROJA Ukus će vas odmah vratiti u detinjstvo, bolji recept ne postoji
Ispečenu proju lagano poprskajte vodom...
DOMAĆICE SU LUDE ZA OVIM RECEPTOM Spojite gibanicu i carsku pitu i dobićete najlepše jelo na svetu
Kombinacija carske pite i gibanice je čisto savršenstvo, a priprema se brzo i lako
PROJA BEZ JAJA GOTOVA ZA 20 MINUTA Ukusnija od one klasične, danima ostaje sveža
Posna proja je vrlo jednostavno i praktično jelo koje uvek možete da spremate kada imate malo vremena.
KOLAČ BEZ BRAŠNA Mekan kao pahulja, sa orahom i grizom
Možete ga preliti čokoladnom glazurom ili samo posuti šećerom u prahu
Komentari (0)