NAPRAVITE NAJBOLJU ČOKOLADNU GLAZURU Neće se teško razmazivati ni imati grudvice, a svaki desert će biti savršen
Primenite ove jednostavne trikove i uživajte u neodoljivoj glazuri.
Saveti za savršenu čokoladnu glazuru
Suva činija
Potrebno je da posude koje koristite budu potpuno suve, da ne bi došlo do grudvica ili stvrdle čokoladu.
Temperatura
Temperatura ne treba da bude viša od 50 stepeni ako topite tamnu čokoladu, tj. 40 do 45 ako topite belu ili mlečnu.
Manji komadi
Pre topljenja isecite čokoladu na manje komade, em ćete da skratite proces em neće da dobije gorak ukus zbog previše zagrevanja.
Nemojte da koristite varjaču
Najbolje je da koristite metalnu kašiku ili špatulu. Drveni pribor može da privuče vlagu ili mirise jela, što može da upropasti glazuru.
Možda vas zanima:
JEDNOSTAVAN TRIK ZA SAVRŠEN PIRINAČ Dodajte ovu namirnicu i neće biti lepljiv već rastresit
Potrebna je samo jedna namirnica, a pirinač će biti savršen.
SPREČITE KROMPIR DA PROKLIJA Trik je jednostavan, a provereno rešava problem u trenu
Trik je jednostavan, a provereno radi.
MAĐARICE OVAKO PRAVE PUNJENE PAPRIKE Ove 4 razlike su ključne, a mnogo utiču na ukus
Trikovi su jednostavni, a jelo ispadne fenomenalno.
5 NAJČEŠĆIH GREŠKI KADA KUVATE KAFU Prave ih i iskusne domaćice, a to ubija ukus i dodaje gorčinu
Primenite ove jednostavne savete i uživajte u savršenoj kafi.
NAJBOLJI RECEPT ZA PLESKAVICE KAO IZ KAFANE Zbog jednog sastojka će biti sočne
Samo dodajte lepinju i prilog po želji.
POSNA ŠEHEREZADA TORTA Gotova dok pristavite kafu, a razvaljuje ukusom
Kremasta i jednostavna, nestane sa stola odmah.
SLANI ŠTAPIĆI SA SUSAMOM ZA LEPO VEČE SA PRIJATELJIMA Hrskavi i mekani, i dupla mera je malo
Savršeni kao brza grickalica ili užina.
POSNI PICA PUŽIĆI BOLJI NEGO IZ PEKARE Prave se lako, a razbijaju ukusom
Svaki zalogaj je raj za nepca.
PITA SA JOGURTOM BOLJA NEGO IZ PEKARE A gotova dok pristavite kafu
Zamiriše cela kuća dok se peče.
Komentari (0)