KISELI KRASTAVČIĆI Zdravija verzija omiljene sezonske salate, za gurmane i one izbirljive
Savršenog ukusa, pravićete stalno.
Potrebno je
- 5 kg krastavčića
- 3 l vode
- 1 l alkoholnog sirćeta
- 250 g šećera
- 150 g soli
- 1 kesica bibera u zrnu
- 1 kesica vinobrana
Priprema:
Krastavce operite pa ih složite u čiste tegle. Ostale sastojke pomešajte i dobro ih izmešajte da se rastope so i šećer. Sipajte u tegle do vrha i zatvorite ih. Tegle čuvajte na suvom mestu i ne otvarajte 21 dan.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
KRMENADLE U SOSU OD CRNOG LUKA Saftaste i aromatične, a meso se lepi za prste
Samo dodajte prilog po želji.
Komentari (0)