SKRATITE VREME KUVANJA PASULJA Biće gotov za 45 minuta, samo dodajte ovu namirnicu, a nije soda ni ulje
Uglavnom je koristite za piće, a niste ni znali da može da ubrza vreme kuvanja pasulja.
Rakija
Hladnu vodu sipajte u odnosu 4:1 prema pasulju, pa dodajte 50 ml rakije. Zatim prokuvajte pa pustite da se krčka 45 do 50 minuta.
Možda vas zanima:
SKUVAJTE PASULJ OČAS POSLA Trik koji provereno radi, a biće ukusan i savršen
Dodajte ovu namirnici i pasulj će biti nikad ukusniji.
DODAJTE OVU NAMIRNICU U PASULJ Neće biti nadimanja, a nije soda bikarbona
Uz pomoć jednostavnog trika izbegnite problem nadimanja.
DODAJTE OVU NAMIRNICU U PASULJ Biće gotov za 45 minuta, a nije soda ni ulje
Bićete iznenađeni kada vidite o kojoj namirnici je reč.
DODAJTE OVU NAMIRNICU U PASULJ Nema nadimanja ni gasova, a nije soda bikarbona
Provereni trik koji rešava problem u trenu, a vi možete da uživate u omiljenom obroku.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)