DUBAI ČOKOLADA SE TOPI U USTIMA Viralni hit u slatkom spoju sa pistaćima, pravićete stalno
Probajte i uverite se zašto je ova čokolada toliko popularna.
Potrebno je
- 400 g čokolade po izboru
- 30 g putera
- 150 g kadaifa
- 200 g krema od pistaća
Priprema:
Otopite čokoladu na pari. Kalup obložen pek-papirom premažite čokoladom, nemojte da zaboravite ni rubove kalupa. Iseckajte kadaif. Otopite puter pa mu dodajte seckani kadaif. Pecite sve dok ne postane hrskav. Zasebno u posudi pomešajte krem od pistaća pa ga pomešajte sa kadaifom. Smesu izlijte u kalup preko čokolade. Preko prelijte ostatak otopljene čokolade. Ostavite u frižideru da se dobro stegne. Prijatno!
Možda vas zanima:
SLATKI MALI ZALOGAJI Napravite zdrav, a čokoladni desert
Lako se pravi, a još lakše jede.
KO MOŽE ČOKOLADI DA ODOLI? Kremasto zadovoljstvo koji će oduševiti ukućane
Zaista se lako pravi.
ZADOVOLJITE SVOJA NEPCA Čoko kolač sa JEDNIM dodatkom postaće vaša omiljena poslastica
Idealno za popodnevnu užinu.
MAĐARICA Imamo najbolji recept za kolač koji svI u Srbiji obožavaju
Klasik koji se ne odbija, za sve svečane prilike i važne događaje.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
Komentari (0)