DUBAI ČOKOLADA SE TOPI U USTIMA Viralni hit u slatkom spoju sa pistaćima, pravićete stalno

Ivana Pavlović

17:00

Sezonski recepti 0

Probajte i uverite se zašto je ova čokolada toliko popularna.

dubai čokolada
Shutterstock

Potrebno je

  • 400 g čokolade po izboru
  • 30 g putera
  • 150 g kadaifa
  • 200 g krema od pistaća

Priprema:
Otopite čokoladu na pari. Kalup obložen pek-papirom premažite čokoladom, nemojte da zaboravite ni rubove kalupa. Iseckajte kadaif. Otopite puter pa mu dodajte seckani kadaif. Pecite sve dok ne postane hrskav. Zasebno u posudi pomešajte krem od pistaća pa ga pomešajte sa kadaifom. Smesu izlijte u kalup preko čokolade. Preko prelijte ostatak otopljene čokolade. Ostavite u frižideru da se dobro stegne. Prijatno!

 

Komentari (0)

Loading