GULAŠ SA KESTENJEM Sa omiljenom sezonskom namirnicom, za ručak koji se ne propušta
Neodoljiv spoj mesa i povrća sa kestenjem, postaće vaše novo omiljeno jelo.

Potrebno je
Možda vas zanima:

GULAŠ Sočno jelo za prave gurmane, u savršenom spoju ukusa
Ukusno i slasno jelo.

SOČNI GULAŠ Po receptu bez mane, pravi raj za nepca
Držaće vas dugo sitim.

SOČNI GULAŠ Držaće vas dugo sitim, a preukusan, prste da poližete
Preukusno jelo za prave gurmane.

NEODOLJIVI ITALIJANSKI GULAŠ Recept pevačice Ane Bekute od kog će vam poći voda na usta
Pevačica Ana Bekuta je poznata po svojim pesmama bez kojih ne može da prođe nijedno narodno veselje, ali i po svojim jelima za koje se uvek traži recept, koji pevačica nesebično deli. Inače, Ana Bekuta za sve decenije postojanja na javnoj sceni nije promenila svoje ponašanje, iako važi za jednu od najvećih zvezda na našim prostorima. Ona ne krije da redovno obilazi pijace, ali i da ne zazire od bliskog susreta s ljudima kao mnoge njene koleginice. Najnormalnija je stvar ići na pijacu. To nije nikakav bauk. Štaviše, ja baš volim da idem na pijacu. Volim taj šareniš tamo, prirodu, voće povrće... - rekla je Ana. Iako je na posebnom režimu ishrane i vodi računa o tome šta jede, za svoje goste voli da spremi italijanski gulaš.
- 500 g svinjetine ili junetine
- 2 glavice crnog luka, 3 čena belog luka
- 1 kg krompira
- 200 g kuvanog kestenja
- 1 kašika mlevene paprike, začini (so, biber, lovorov list)
- maslinovo ulje
Priprema:
Na maslinovom ulju propržite luk i beli luk, dodajte meso i pržite dok ne porumeni. Dodajte papriku, lovorov list, krompir i kestenje, nalijte vodom i kuvajte gulaš dok krompir i meso ne omekšaju.

Nemačka lepotica ne miruje: Prvo je oslobodila grudi, a sada je pokazala još nešto FOTO

EKSKLUZIVNO Čuveni ekonomista Džefri Saks – „Srbija ima veliku šansu, da postane most, mesto povezivanja“

SIJARTO OTKRIO: Evo kada će novi naftovod između Srbije i Mađarske biti potpuno gotov
Stefani ljubomorisala na Enu Čolić?! Munjez otkrio sve detalje, pa priznao kako su se ljubili ispod pokrivača! (VIDEO)

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

IZBEGNI PAD, OSIGURAJ DOBITAK!

Ovo letovalište je bilo hit prošle godine – a ove godine je još veći hit! Rezervište na vreme!

"Ravan stomak stvara se u kuhinji": Čuveni doktor tvrdi, omiljeno srpsko jelo najbrže topi salo

INTERVJU Glumica Iva Štrljić: I na ulici me zovu Dijana Erski, ta uloga mi je donela veliku radost i preko 10 nagrada

TOTALNO POMRAČENjE UMA! Kontroverzni Rus uzeo za trenera još luđeg od sebe

GIBANICA OD PATLIDŽANA Omiljena srpska pita na nov način, puna hrskavih kora i sočnog nadeva
Ako volite klasičnu gibanicu, ovu sa patlidžanom ćete obožavati.

DOMAĆE PIHTIJE Slasno predjelo koje osvaja na prvi zalogaj
Slasne i ukusne, a super idu uz hleb i kisele krastavčiće.

DOMAĆA PAŠTETA OD ČVARAKA Slasna i ukusna, a totalno drugačija
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog nekom jelu.

BELA TORTA Neodoljiva poslastica sa keksom za savršeno jutro
Slatka i kremasta, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

POSNI PICA PUŽIĆI Prave se lako, a smažu odmah
Slasni i neodoljivi, savršeni za bilo koje doba dana.
Komentari (0)