GULAŠ SA KESTENJEM Sa omiljenom sezonskom namirnicom, za ručak koji se ne propušta
Neodoljiv spoj mesa i povrća sa kestenjem, postaće vaše novo omiljeno jelo.
Potrebno je
- 500 g svinjetine ili junetine
- 2 glavice crnog luka, 3 čena belog luka
- 1 kg krompira
- 200 g kuvanog kestenja
- 1 kašika mlevene paprike, začini (so, biber, lovorov list)
- maslinovo ulje
Priprema:
Na maslinovom ulju propržite luk i beli luk, dodajte meso i pržite dok ne porumeni. Dodajte papriku, lovorov list, krompir i kestenje, nalijte vodom i kuvajte gulaš dok krompir i meso ne omekšaju.
Možda vas zanima:
OVAJ SASTOJAK OBAVEZNO DODAJTE U GULAŠ Meso se samo raspada, a sos postaje neodoljiv
Uzmite juneći vrat. Plećka je dobra alternativa
MAĐARSKI GULAŠ POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Svaki zalogaj greje dušu i telo
Ukućani će stajati u redu za još.
GRČKI GULAŠ UKUSOM BUDI SVA ČULA Donosimo vam originalni recept za čuveni stifado
Bićete siti satima, a savršenog ukusa.
SVINJSKI PAPRIKAŠ MILUJE NEPCA Gastronomski užitak u svakom zalogaju
Samo dodajte prilog po želji.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)