UŠTIPCI BEZ KVASCA Spolja hrskavi, unutra mekani, a tajna je u jednom sastojku koji vam nikada ne bi pao na pamet
Ne postoji niko ko ne voli vruće uštipke. Uz pavlaku, sir ili krem, domaći džem ili šećer i cimet postaju najbolji doručak.

Potrebno je
Možda vas zanima:

UŠTIPCI SA MESOM Još slasniji i ukusniji od onih klasičnih, za prave gurmane
Slasni i savršeni, najbolje ih služite uz jogurt ili kiselo mleko.

UŠTIPCI SA MESOM Još slasniji i mekši, a osvajaju na prvi zalogaj
Ako volite klasične uštipke, ove sa mesom ćete obožavati.

SOČNI UŠTIPCI OD TIKVICA Mekani i ukusni, a savršeno se slažu uz sos
Ukusni i posni, prste da poližete.

POSNI UŠTIPCI Ukusni i slasni, samo treba da dodate prilog po želji
Dodajte namaz ili sojin jogurt i uživajte.
200 g jogurta
2 jaja
13 kašika brašna
pola kesice praška za pecivo
malo soli
Priprema:
Umutiti jaja, pa im dodajte jogurt, brašno, prašak za pecivo i malo soli. Sve promešajte, pa kašikom vadite uštipke i pržiti ih u dubokom ulju. Pržene uštipke vaditi rešetkastom kašikom na salvetu. Odlično se kombinuju i sa sirom i sa džemom.

POSNA PICA SA TUNJEVINOM Slasna i sočna, idealna za lepo veče sa prijateljima
Svaki zalogaj je raj za nepca.

NEODOLJIVE FRITULE Sočne i mekane kao pamuk, za savršen vikend
Pospite šećerom u prahu i uživajte.

SKUŠA NA MORNARSKI NAČIN Aromatično jelo pogodno za sve svečane prilike
U savršenom spoju različitih ukusa, pravićete stalno.

POSNE LAZANJE SA PEČURKAMA Specijalitet koji se pamti, po receptu bez mane
Slasne i ukusne, nema ko vam neće tražiti recept.

SOČNA PROJA ZA SAVRŠEN VIKEND Po receptu pevačice Vesne Đogani , biće nikad ukusnija
Pevačica Vesna Đogani veliki je ljubitelj italijanskih, ali i domaćih jela. Iako tvrdi da je njen suprug Đole pravi majstor u kuhinji, svi koji su probali ovu proju tvrde da nema bolje. Ako je sudeći po Vesninoj liniji, rekli bismo i da ne goji.
Komentari (0)