PILEĆA SUPA SA KNEDLAMA OD GRIZA Po ukusu možete dodati i list peršuna, prijaće vašem stomaku
Knedle se raspadaju koliko su meke.

Sastojci:
Potrebno je:
- 2 l vode
- 1 pileća leđa
- 2 pileća krilca
- 1/2 belog pilećeg mesa
- oko 30 g korena celera
- 1 šargarepa
- 1 manja glavica crnog luka
- po ukusu soli i suvog biljnog začina
- 1 jaje
- 1 kašičica ulja
- 4-5 kašika griza
- na vrh kašičice praška za pecivo
- po ukusu lista peršuna
Priprema:
U odgovarajući sud stavite pileće meso, seckan celer, šargarepu isečenu na kolutove, glavicu luka (možete predhodno da ga prepečete na foliji), nalijte vodom i stavite da se kuva dok meso ne omekša. Za to vreme viljuškom dobro umutite jaje pa dodajte ulje, griz i pecivo. Dobro sjedinite pa ostavite da griz nabubri. Skuvanu supu posolite, dodajte suvi začin i kašičicom uzimajte smesu od griza i stavljajte u supu (svaki put kašičicu prvo spustite u supu). Kada knedle isplivaju na površinu kuvajte još minut-dva pa dodajte seckan peršunov list. Poklopljenu supu ostavite da stoji do služenja.
Bonus video:

ITALIJANSKI KREM OD PISTAĆA Savršeni namaz za kroasane i deserte, ovakav do sada niste jeli
Krem čuvajte u frižideru do dve nedelje.

MAFINI SA SIROM SA MERAMA "NA ČAŠE" Prave se lako, a pojedu brzo i uspevaju BAŠ svima
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.

FENOMENALNA OBLANDA Trebaće vam samo 4 sastojka, a nikad slađa
Najbolje da oblandu napravite dan ranije, biće ukusnija i lakše će da se seče.

GURMANSKA PROJA SA ČVARCIMA Fenomenalna i slasna, pravi raj za nepca
Služite uz jogurt.

ČIZKEJK SA BELOM ČOKOLADOM Aromatični desert koji će vas zasladiti u momentu
Neodoljivi desert raspametiće i one koji ne vole slatko.
Komentari (0)