SVINJSKE ŠNICLE PO RECEPTU DŽEJMIJA OLIVERA Ukusne kao iz najboljih restorana
Recept čuvenog kuvara Džejmija Olivera raspametiće i one izbirljive.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

KRMENADLE SA PEČENIM PAPRIKAMA Sočne i zasitne, a meso se lepi za prste
Samo dodajte hleb ili prilog po želji.

KRMENADLE SA BELIM LUKOM Pikantno jelo za prave gurmane
Dodajte sos ili prilog po želji.

SLASNE KRMENADLE SA BELIM LUKOM Mekane i sočne, a meso se lepi za prste
Pikantne i aromatične, bićete oduševljeni.

KRMENADLE U SOSU OD PIVA I LUKA Slasno jelo u pikantnom spoju, a meso se lepi za prste
Sočne i slasne, ukusa koji priča priče.
- 2 deblja svinjska kotleta
- sveža žalfija
- svež ruzmarin
- 4 čena belog luka
- maslinovo ulje
- sirće
- 1 jabuka
Priprema:
Sa šnicli isecite masnoću pa sitno naseckajte i stavite u tiganj. Malo zasecite nožem tamo gde je bila masnoća. Začinsko bilje iseckajte pa spljoštite beli luk. Sipajte malo maslinovog ulja i sirćeta, pobiberite, pa promešajte. Onda premažite meso pa pustite da se marinira preko noći. Zatim, izvadite masnoću iz tiganja, pa meso stavite jedno na drugo i stavite ga uspravno u tiganj, sa strane gde je zasečeno. Onda ga okrenite normalno.Pržite šnicle na jakoj temepraturi 7 minuta, uz okretanje svakog minuta. Dodajte jabuku sečenu na četvrtine pa je ostavite da odstoji 4 minuta.

HRSKAVI KROMPIR IZ RERNE Miriše na Grčku, a nikad slasniji, za savršenu večeru
Pravi se lako, a osvaja ukusom.

KROMPIR SALATA SA MLADIM LUKOM Gosti će je obožavati, a skroz je kremasta i slasna
Služite uz meso ili ribu.

ČUVENA LINCER TORTA Recept iz 1653 godine koji domaćice međusobno dele
Čuvena austrijska poslastica neobičnog izgleda nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

HRSKAVI KROMPIRIĆI SA PARMEZANOM Prave se lako, a pojedu u slast
Super za ručak ili večeru, ukućani će biti oduševljeni.

BELA KREM ČORBA Krepi organizam u trenu, a svečana i neodoljiva
Sočna čorba od krompira zagrejaće vam dušu i telo.
Komentari (0)