NEODOLJIVI ČUPAVCI Slatkiš koji svi vole, a kao osmišljen za uživanje
Savršen spoj kokosa i čokolade u kolaču koji budi sva čula.

Možda vas zanima:

POSNI ČUPAVCI ZA PRAVE SLADOKUSCE Sočan spoj biskvita sa filom i kokosom, za sve važne događaje
Fenomenalni kolači idealni za slavsku i svečanu trpezu.

BRZI ČUPAVCI Kolač sa kokosom koji nestane sa stola čim se postavi, a mekan kao pamuk
Fenomenalan desert osvojiće i one izbirljive.

BANANAMISU Savršen spoj omiljenog kolača i voća, po receptu bez mane
Sočan i sladak, ukusa koji se pamti.

AROMATIČNI KAPKEJKSI Naprave se lako, a pojedu brzo pa se traži dodatak
Mirisni i slatki, osvojiće vas od prvog zalogaja.
Potrebno je:
- 3 jajeta
- 10 kašika šećera
- 12 kašika ulja
- 100 ml mleka
- 1 prašak za pecivo
- 16 kašika brašna
Za glazuru:
- 200 ml mleka
- 1 šolja šećera
- 250 g margarina
- 100 g čokolade
- 300 g kokosa
Priprema:
Umutite belanca sa šećerom, pa dodajte mleko, ulje, žumanca i brašno pomešano sa praškom za pecivo. Masu sipajte u podmazan i pobrašnjen pleh i pecite na 180 stepeni dok ne porumeni i odvoji se od ivice pleha. Za glazuru: Otopite na tihoj vatri šolju šećera u šolji mleka, a kada se šećer otopi, dodajte margarin i čokoladu, pa sve dobro sjedinite. Ohlađen kolač isecite na kocke, pa umačite u glazuru od čokolade, a potom u kokos.

JEDNOSTAVNI RECEPT ZA NAJKREMASTIJI KROMPIR PIRE Uspeće i početnicima u kuhinji
Dodajte kao prilog ćuftama.

PICA SA 4 VRSTE SIRA Priredite užitak vašim čulima, za večeru koja se pamti
Sočna i slasna, sa gotovom podlogom, biće spremna začas.

BRUSKETI SA DIMLJENIM LOSOSOM Italijansko brzo predjelo koje će oduševiti i najizbirljivije
Hrskavi i sočni, pravićete stalno.

TELETINA SA ŠAMPINJONIMA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa, za ručak koji se pamti
Najbolje služite uz kuvani pirinač i sir.

KROASANI SA VANILOM I VOĆEM Mekani kao duša i vazdušasti, a super idu uz kafu
Od navedene količine dobićete 8 kroasana.
Komentari (0)