NJUJORŠKI ČIZKEJK Najpopularniji kolač sa sirom koji pomera granice dobrog ukusa

Ivana Pavlović

09:33

Sezonski recepti 0

Sočan i mekan, pravićete stalno.

njujorški čizkejk
Shutterstock

Potrebno je:

Možda vas zanima:

Za koru:

  • 200 g mlevenog keksa
  • 100 g otopljenog maslaca

Za fil 

  • 600 g krem sira
  • 200 g šećera
  • 3 jaja
  • 250 ml slatke pavlake
  • 1 kašika vanila ekstrakta

Priprema 
Napravite koru od mlevenog keksa i maslaca. Umutite krem sir sa šećerom, dodajte jaja jedno po jedno, zatim pavlaku i vanilu. Prelijte preko kore i pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 160 stepeni oko sat vremena. Vaš čizkejk je gotov. Bon appetit!

Borovnica napitak Sastojci: 200 g borovnica 1 limun 1 čaša vode 1 kašika meda Priprema: U blender staviti borovnice, isceđeni sok od limuna, vodu i med. Blendirati dok se ne dobije ujednačen napitak. Konzumirati jednu čašu dnevno za osveženje i zdravlje. #mojatrpeza #trpeza #sokodborovnice #kuhinjarecepti #viralvideos #videoviral #foryoupage #fouryou ♬ original sound - Moja Trpeza
img
13. 12. 2024 10:10

SuPer rasprodaja u PerSu! Popusti do 50% sve do isteka zaliha!

img
13. 03. 2025 13:43

Pripremali se za pravljenje HAOSA u Beogradu: Zaustavljeni u centru grada, u gepeku pronađeni džakovi sa šlemovima, biber sprejem, novcem

img
13. 03. 2025 13:57

(VIDEO) "Rektalni Đoka" je - rekao dajte mi pare, ja ne držim čas! Gaga Antonijević napenalio Rektora kao niko do sad!

img
19. 02. 2025 08:43

Sezona Sajma: Zaslužili ste povoljan odmor!

img
13. 03. 2025 13:55

Jokić kao na ratištu, ruke mu potpuno iskasapljene! Dokle će Srbin da trpi ovo?! (FOTO)

img
28. 02. 2025 10:36

EKSKLUZIVNO Čuveni ekonomista Džefri Saks – „Srbija ima veliku šansu, da postane most, mesto povezivanja“

img
25. 01. 2025 12:08

IZBEGNI PAD, OSIGURAJ DOBITAK!

img
13. 03. 2025 13:43

Obraćanje Ane Brnabić: Rektor Đokić je prekšio Ustav Srbije!

img
13. 03. 2025 13:54

Treći svetski rat se zaista sprema, a ovo je godina kada će početi?

img
15. 02. 2025 08:20

POMOĆ U MENOPAUZI NA BILJNOJ BAZI

Komentari (0)