TRIKOVI ZA SAVRŠENU TESTENINU Ako želite da bude kremasta i da se ne lepi, uradite ovo
Primenite ove jednostavne trikove i uživajte u jelu.
Da bi testenina bila savršena iskoristite neki od narednih saveta
Posolite vodu
Stavite 1 kašiku soli na 1 litar vode, ali dodajte tek kada voda provri.
Nemojte da dodajte ulje u vodu
Nemojte da dodajete ulje već mešajte testeninu i prvim minutima kuvanja, da se ne bi lepila.
Skuvajte testeninu „al dente“
Kuvajte testeninu minut manje od vremena koje piše na pakovanju.
Sačuvajte vodu od kuvanja testenine
Sadrži skrob pa pomaže da se skrob bolje veže za testeninu, zato najbolje sačuvajte šoljicu vode od kuvanja pa je dodajte u sos.
Možda vas zanima:
TRIKOVI ZA NAJBOLJU TESTENINU Biće ukusna i slasna, a pasta nikad bolja
Trikovi iskusnih domaćica za najbolju testeninu.
ŠPAGETE NA KINESKI NAČIN GREJU DUŠU I TELO Zbog mirisa i komšije dolaze nepozvane
Služite toplo uz prilog po želji.
ZAPEČENI TORTELINI SA SIROM RAJ ZA NEPCA Zbog njih i sit postane gladan
Savršenog ukusa, a bićete siti satima.
ZAPEČENE MAKARONE SA SIROM NIKO NE ODBIJA Ješćete ih za doručak, ručak i večeru
Jelo koje nema konkurenciju.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)