AROMATIČNI NAMAZ OD ČVARAKA Pravi se lako, a kremast i preukusan
Služite uz hleb ili krekere.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

POSNA PAŠTETA OD ORAHA Mažite na hleb ili dodajte kao prilog, nikad ukusnija
Posna i slasna, prste da poližete.

POSNA PAŠTETA OD MASLINA I LUKA Pravi se lako, a osvaja od prvog zalogaja
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog.

PAŠTETA OD TUNJEVINE Savršena da se maže na hleb ili kao prilog, posna a drugačija
Savršena za početak Uskršnjeg posta, prste da poližete.

NAMAZ OD AVOKADA Savršen kao prilog, prste da poližete
Čuvajte do 4 dana u posudi sa poklopcem u frižideru.
- 200 g čvaraka
- 2 tvrdo kuvana jajeta
- 2 kašike kisele pavlake
- 1 čen belog luka
- mlevena crvena paprika, po ukusu
- so
- biber
Priprema:
U blender stavite čvarke i sameljite. Onda dodajte kuvana jaja, kiselu pavlaku, beli luk, mlevenu crvenu papriku, so i biber. Dobro izblendajte, sve dok smesa ne postane kremasta.

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

Preminuo Ričard Čemberlen: Žene su ga obožavale u ulozi sveštenika u seriji "Ptice umiru pevajući"

EKSKLUZIVNO Čuveni ekonomista Džefri Saks – „Srbija ima veliku šansu, da postane most, mesto povezivanja“

IZBEGNI PAD, OSIGURAJ DOBITAK!

SKUŠA NA MORNARSKI NAČIN Aromatično jelo pogodno za sve svečane prilike
U savršenom spoju različitih ukusa, pravićete stalno.

POSNE LAZANJE SA PEČURKAMA Specijalitet koji se pamti, po receptu bez mane
Slasne i ukusne, nema ko vam neće tražiti recept.

SOČNA PROJA ZA SAVRŠEN VIKEND Po receptu pevačice Vesne Đogani , biće nikad ukusnija
Pevačica Vesna Đogani veliki je ljubitelj italijanskih, ali i domaćih jela. Iako tvrdi da je njen suprug Đole pravi majstor u kuhinji, svi koji su probali ovu proju tvrde da nema bolje. Ako je sudeći po Vesninoj liniji, rekli bismo i da ne goji.

POSNE PIHTIJE Od oslića, a ukusne i sočne, nećete moći da prestanete da ih jedete
Prave se lako, a osvajaju ukusom.

ESTERHAZI TORTA Raskošna poslastica koja je dobila ime po grofu
Savršena za sve svečane prilike.
Komentari (0)