ZELENA KREM SUPA Aromatična i puna vitamina, krepi organizam u trenu
Sočna i zdrava, pravićete stalno.
Potrebno je:
- 1 veza sremuša
- 4 manja krompira
- 800 ml bujona
- 200 ml pavlake za kuvanje
- 1 crni luk
- 2 čena belog luka
- 1/2 kašičice soli
- 100 g putera
Priprema:
Prodinstajte iseckane crni i beli luk s oljuštenim i isečenim krompirom na manje komade. Sipajte bujon i pavlaku za kuvanje. Po ukusu posolite. Kuvajte dok krompir ne omekša. Iseckajte sremuš, stavite u šerpu i kuvajte 5 minuta. Izmiksajte štapnim mikserom na željenu gustinu i ukrasite supu iseckanim sremušem.
Možda vas zanima:
POTAŽ OD BROKOLIJA Kremasto predjelo koje krepi organizam u trenu
Dodajte tost ili prilog po želji.
POTAŽ OD PAPRIKA SOČNIJI OD KLASIČNOG Kao izmišljen za početak jeseni, a svaki zalogaj miluje nepca
Drugačiji, a preukusan, okrepiće vas u momentu.
KREM SUPA OD GRAŠKA Kremasta i sočna rapsodija ukusa koja krepi organizam u trenu
Sočna čorba oduševiće i one koji ne vole grašak.
KREM SUPA OD BROKOLIJA Pravi raj za nepca, sipaćete tanjir više
Ova preukusna krem supa zagrejaće vas u hladnim danima, a osvaja na prvi zalogaj.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)