ČUPAVCI Starinski slatkiš sa kokosom za sve svečane prilike
Neodoljiv i sladak, najbolje odmah stavite duplu meru.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

ČUPAVCI NA VODI Desert koji se ne odbija, po receptu bez mane
Fenomenalni i slatki, za svaku svečanu trpezu.

NEODOLJIVI ČUPAVCI Slatkiš koji svi vole, a kao osmišljen za uživanje
Savršen spoj kokosa i čokolade u kolaču koji budi sva čula.

NEODOLJIVI ČUPAVCI Kolači kao osmišljeni za slavsku trpezu, a svaki zalogaj je raj za sladokusce
U savršenom spoju čokolade sa kokosom, prste da poližete.

POSNI ČUPAVCI ZA PRAVE SLADOKUSCE Sočan spoj biskvita sa filom i kokosom, za sve važne događaje
Fenomenalni kolači idealni za slavsku i svečanu trpezu.
Za biskvit:
- 3 jaja
- 10 kašika šećera u prahu
- 13 kašika ulja
- 16 kašika glatkog brašna
- 120 ml mleka
- 1 prašak za pecivo
Za čokoladni preliv:
- 150 g crne čokolade
- 200 ml mleka
- 150 g putera
- 200 g kokosa, za rolanje
Priprema:
Izmešajte šećer i puter u penastu smesu, pa dodajte jaja i mleko. U pripremljenu smesu prosejte brašno i prašak za pecivo. Dobro promešajte drvenom kašikom ili lopaticom. Zagrejte rernu na 180 stepeni, kvadratni pleh obložite papirom za pečenje i sipajte smesu. Pecite oko pola sata i testirajte čačkalicom da li je biskvit gotov. Ako ispadne čist, biskvit je spreman. Biskvit ohladiti i iseći na kockice. Otopite čokoladu na pari s puterom i mlekom. Umočite biskvit u čokoladu, uvaljajte u kokos i stavite na čist papir za pečenje i ostavite da malo odstoji.

PUNJENO BELO MESO SA KAJMAKOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju
Držaće vas dugo sitim, a osvaja od prvog zalogaja.

KRMENADLE SA BELIM LUKOM Pravi raj za nepca, a meso se lepi za prste
Slasne i pikantne, ovakve do sada niste jeli.

AROMATIČNA BUNDEVARA Sočna pita po starom receptu iz bakine kuhinje
Ukusna i slatka, prste da poližete.

SOČNI GULAŠ Po receptu bez mane, pravi raj za nepca
Držaće vas dugo sitim.

RIŽOTO SA MESOM I POVRĆEM Gurmanski specijalitet koji će vas dugo držati sitim
U savršenom spoju ukusa, prste da poližete.
Komentari (0)