GULAŠ Sočno jelo za prave gurmane, u savršenom spoju ukusa

Ivana Pavlović

15:00

Sezonski recepti 0

Ukusno i slasno jelo.

gulaš
Shutterstock

Potrebno je:

  • 700 g telećih krmenadli, isečenih na kocke
  • 2 crna luka
  • 2 paprike, isečene na trakice
  • 2 čena belog luka, usitnjena
  • 2 kašičice paprike u prahu
  • 1 šolja paradajza iz konzerve
  • 1 šolja goveđe supe
  • maslinovo ulje
  • so i biber po ukusu

Priprema:

U velikom loncu zagrejte maslinovo ulje i pržite crni luk i beli luk dok ne postanu staklasti. Dodajte teletinu i pržite dok meso ne poprimi smeđu boju. Dodajte papriku, papriku u prahu, paradajz i goveđu supu. Smanjite vatru, pokrijte lonac i kuvajte 1,5-2 sata dok meso ne postane mekano. Poslužite uz testeninu, palentu ili pire krompir.

@moja.trpeza Gulaš od sočiva Sastojci: 300 g kuvanog sočiva 100 g crnog luka 3 kašike paradajz pirea 100 g šargarepe 100 g krompira 1 paprika Peršun, so, biber Maslinovo ulje Priprema: Sitno iseckati luk i šargarepu, propržiti, zatim dodati seckani krompir i papriku. Naliti vodom i kuvati dok povrće ne omekša. Dodati sočivo, paradajz pire, so, biber i peršun. Kuvati još nekoliko minuta dok se ne zgusne, pa poslužiti. #mojatrpeza #gulas #recept #proteinskiobrok #foodtok #zdravahrana #fyp #fypシ゚viral #fypシ゚ #foryoupage ♬ I Think I Like When It Rains - WILLIS

Komentari (0)

Loading