GULAŠ Sočno jelo za prave gurmane, u savršenom spoju ukusa
Ukusno i slasno jelo.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

SOČNI GULAŠ Po receptu bez mane, pravi raj za nepca
Držaće vas dugo sitim.

SOČNI GULAŠ Držaće vas dugo sitim, a preukusan, prste da poližete
Preukusno jelo za prave gurmane.

NEODOLJIVI ITALIJANSKI GULAŠ Recept pevačice Ane Bekute od kog će vam poći voda na usta
Pevačica Ana Bekuta je poznata po svojim pesmama bez kojih ne može da prođe nijedno narodno veselje, ali i po svojim jelima za koje se uvek traži recept, koji pevačica nesebično deli. Inače, Ana Bekuta za sve decenije postojanja na javnoj sceni nije promenila svoje ponašanje, iako važi za jednu od najvećih zvezda na našim prostorima. Ona ne krije da redovno obilazi pijace, ali i da ne zazire od bliskog susreta s ljudima kao mnoge njene koleginice. Najnormalnija je stvar ići na pijacu. To nije nikakav bauk. Štaviše, ja baš volim da idem na pijacu. Volim taj šareniš tamo, prirodu, voće povrće... - rekla je Ana. Iako je na posebnom režimu ishrane i vodi računa o tome šta jede, za svoje goste voli da spremi italijanski gulaš.

PILEĆI GULAŠ Idealno jelo za hladne tmurne dane, a puno vitamina i minerala
Sočan spoj povrća sa mesom, za prave gurmane.
- 700 g telećih krmenadli, isečenih na kocke
- 2 crna luka
- 2 paprike, isečene na trakice
- 2 čena belog luka, usitnjena
- 2 kašičice paprike u prahu
- 1 šolja paradajza iz konzerve
- 1 šolja goveđe supe
- maslinovo ulje
- so i biber po ukusu
Priprema:
U velikom loncu zagrejte maslinovo ulje i pržite crni luk i beli luk dok ne postanu staklasti. Dodajte teletinu i pržite dok meso ne poprimi smeđu boju. Dodajte papriku, papriku u prahu, paradajz i goveđu supu. Smanjite vatru, pokrijte lonac i kuvajte 1,5-2 sata dok meso ne postane mekano. Poslužite uz testeninu, palentu ili pire krompir.

EKSKLUZIVNO Čuveni ekonomista Džefri Saks – „Srbija ima veliku šansu, da postane most, mesto povezivanja“

A, imala je sve: Slavna manekenka vodila je naizgled savršen život, ali iza sjaja skrivao se pakao

ŽENA IZVUČENA IZ RUŠEVINA 91 SAT POSLE ZEMLJOTRESA Ovo je pravo čudo, poginulo ih je skoro 3.000

Čudo u Mjanmaru: Posle više od 90 sati žena izvučena ispod ruševina nakon zemljotresa

EPSTAJNOVA ŽRTVA U BOLNICI: Virdžinija Đufre koja je optužila američkog milionera za podvođenje doživela saobraćajku

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

IZBEGNI PAD, OSIGURAJ DOBITAK!

U BEOGRADU PROSEK ZA KVADRAT OKO 17 EVRA: Pale kirije u glavnom gradu, naročito na ovim lokacijama - Ovo je razlog

BROJ ZAPOSLENIH DUPLIRAN ZA MESEC DANA? Burna rasprava odbornika o broju zaposlenih u Gradskoj upravi Banjaluke

"Četvoro članova moje porodice je preživelo albansku golgotu"! Laza Šećer o precima koji su poslednji atom snage dali braneći domovinu

LOVAČKI GULAŠ Aromatični specijalitet od mesa u pravoj eksploziji ukusa
Najbolje služite uz domaće njoke ili pire krompir.

DOMAĆI SELJAČKI HLEB Po starom, proverenom receptu, biće mekan kao duša
Dodajte prilog po želji i uživajte.

ZAPEČENE MAKARONE SA SIROM Slasno jelo koje se pravi brzo i lako, od jeftinih sastojaka
Ukućani će stajati u redu za još.

POSNA MUSAKA SA SREMUŠEM Zasitno jelo koje budi sva čula, zaboravićete da nedostaje meso
Sočna i ukusna, ovakvu do sada niste jeli.

DOMAĆA ŠAMPITA Kolač koji budi nostalgiju, po receptu baka Mileve
Starinski slatkiš savršen za svečanu trpezu, ali i obične dane kada vam se jede slatko.
Komentari (0)