BRZE BOMBICE OD KEKSA Kada vam se jede nešto slatko, a nemate vremena za pripremu
Gotove očas posla, a osvajaju ukusom.
Potrebno je:
- 250 g neslanog krem sira
- 200 g mlevenog keksa
- 50 g šećera u prahu
- 30 ml vrele vode
- 2 kašičice praha instant kafe
- 1 kašičica ekstrakta od vanile
Za dekoraciju:
- kakao prah ili mleveni keks
Priprema:
Instant kafu pomešajte sa vrelom vodom i ostavite da se ohladi. Krem sir stavite u činiju, dodajte šećer u prahu i špatulom sjedinite. Sipajte ohlađenu kafu i ekstrakt vanile. Sjedinite špatulom. Dodajte mleveni keks i sjedinite. Vlažnim rukama pravite kuglice željene veličine i uvaljajte ih u mleveni keks ili u kakao, po želji. Stavite u frižider najmanje pola sata da se stegnu.
Možda vas zanima:
BOMBICE OD KEKSA Gotove dok pristavite kafu, a tope se u ustima
Ne treba vam truda ni vremena, a fantastičnog ukusa.
KOKOS BOMBICE Brze, slatke, neodoljive, tope se u ustima, a mirišu na more
Prave se brzo i lako, a nestanu sa stola odmah.
BRZE BOMBICE SA ORASIMA I KEKSOM Prave se lako, a savršene za svaku svečanu trpezu
Gotove začas, a tope se u ustima.
NEODOLJIVE KOKOS BOMBICE Ukusne i slatke, smažu se očas posla
Očaravajuće bombice savršene su za slavsku trpezu.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)