PILEĆA ČORBA Ukusna i zdrava, a prehlada nestaje kao rukom odnešena
Super za imunitet,a preukusna.

Sastojci:
- 500 g pilećeg filea ili bataka
- 1 glavica crnog luka
- 2 šargarepe
- 2 krompira
- 1 veza peršuna
- 2-3 čena belog luka
- 1 l vode
- 200 ml pavlake za kuvanje
- so
- biber
- začin po ukusu
- malo ulja
Potrebno je:
Propržite sitno seckan crni luk na malo ulja u većem loncu. Dodajte pileće meso, pa ga malo propržite, i dodajte vodu. Kuvajte oko 20 do 30 minuta na srednjoj vatri. Gotovo meso izvadite iz lonca i pustite da se ohladi. U lonac dodajte seckanu šargarepu i krompir i krompir i kuvajte dok ne omekša. Isecite pileće meso na kovckice, pa ga dodajte u kuvano meso. Dodajte peršun i sitno seckan beli luk, pa kuvajte 5 minuta. Onda umešajte pavlaku za kuvanje, pa dobro promešajte. Posolite i pobiberite, pa začinite čorbu svežim peršunom.
Možda vas zanima:

PILEĆA ČORBA Klasik bez premca kome niko ne može da odoli, a krepi organizam u trenu
Kremasta čorba pomoćiće vam kada ste prehlađeni, a osvaja na prvi zalogaj.
PRAVO IZ RESTORANA Ukusna pileća čorbica sa OVIM dodatkom oduševiće vas na prvi zalogaj
Pripremite je kao iskusni kuvar.

SAVRŠENA PARADAJZ ČORBA Ukusna i okrepljujuća, a pogodna za dane posta
Okrepljujuća i sočna, a puna vitamina.

ZELENA ČORBA Zdrava i ukusna, puna vitamina, a krepi organizam u trenu
Ukusa koji priča priče.

MIRISNE CIMET ROLNICE Nestaće pola pleha dok trepnete, zato najbolje odmah stavite duplu meru
Najbolje služite uz kafu ili čaj.


POTAŽ OD ORAHA I CELERA Posan i ukusan, krepi organizam u trenu
Kremast i ukusan, pravićete i mrsnim danima.

AMERIČKA PITA Klasik koji se ne odbija, po receptu za početnike, prste da poližete
Otopićete se od miline koliko je slatka.

GURMANSKE ROLNICE SA KULENOM Svaki zalogaj je raj za nepca, a savršene za doručak ili večeru
Najbolje služite uz jogurt.
Komentari (0)