VERIN VOĆNI KOLAČ U slatko kiselkastom spoju sa višnjama, nema mu ravnog!
Sočan i mekan kao duša, za pravo uživanje.

Potrebno je:
- 300-400 g višanja
- 4 jaja
- 10 kašika šećera
- 16 kašika jogurta
- 16 kašika brašna
- 14 kašika ulja
- 1 prašak za pecivo
- šećer u prahu za posipanje
Priprema:
Umutiti cela jaja sa šećerom, dodati jogurt, ulje i brašno pomešano sa praškom za pecivo. Masu sipati u podmazan i brašnom posut pleh, i peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni 10 minuta. Izvaditi, rasporediti očišćene i oceđene višnje i vratiti u rernu. Peći još 20 minuta. Čačkalicom proveriti da li je kolač unutra pečen. Gotov hladan kolač posuti šećerom u prahu.
Možda vas zanima:

DUNAVSKI TALASI Budi sećanje na detinjstvo, u savršenom spoju sa višnjama
Kremast i sočan, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

ŽUTI KOLAČ SA VIŠNJAMA Domaća poslastica koja se ne odbija, a uspeva i potpunim početnicima
Fenomenalan desert ukusa koji priča priče.

VOĆNI KOLAČ ZA PRAVE SLADOKUSCE Mekan i sočan, u savršenom spoju ukusa
Priprema je jednostavna, a ukus neverovatan.

BRZI KOLAČ SA VIŠNJAMA Sočan i sladak, a uspeva i početnicima u kuhinji
Fenomenalan desert nestaće sa stola čim se postavi.

NJOKE SA SVINJETINOM I POVRĆEM Gurmanski ručak koji će cela porodica obožavati
Oduševiće vas od prvog zalogaja.

KOLAČ S KAJSIJAMA MEKAN KAO DUŠA Poćiće vam voda na usta koliko je sočan
Za prave sladokusce.

RIBLJA ČORBA PO STAROM KAFANSKOM RECEPTU Gastronomski užitak koji pomera granice dobrog ukusa
Savršena za dane posta.

PASTIRSKA MUSAKA ZA PRAVE GURMANE Lako se pravi, a nećete moći da prestanete da jedete
Sjajan predlog za vikend ručak.

NAJBRŽA ČOKOLADNA TORTA Pravi se po principu smuti pa prospi, a budi sva čula mirisom i ukusom
Nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
Komentari (0)