LOVAČKE ŠNICLE PO KAFANSKOM RECEPTU Sočne i slasne, polizaćete i tanjir koliko su ukusne
Najbolje služite uz krompir pire.

Potrebno je:
- 1 kg svinjskih šnicli
- 200 g brašna
- 100 ml ulja
- 1 crni luk
- 3 čena belog luka
- 1 kašika slatke mlevene paprike
- 1 kocka za supu (goveđa)
- 500 ml vode
Priprema:
Posolite šnicle po ukusu, pa ih uvaljajte u brašno i pržite s obe strane da porumene. Izvadite na ubrus. U istoj šerpi propržite iseckan crni i beli luk. U vreloj vodi razmutite kocku za supu pa dodajte u šerpu. Dodajte mlevenu papriku i kašiku brašna pa promešajte da ne bude grudvica. Vratite šnicle u šerpu i ostavite da se dinstaju sat vremena.
Možda vas zanima:

LOVAČKE ŠNICLE RAJ ZA NEPCA Stari recept kafanskog kuvara, biće mekane i sočne
Samo dodajte prilog po želji.

LOVAČKE ŠNICLE Sočne i mekane, a meso se lepi za prste
Dodajte prilog po želji i uživajte u ručku.

LOVAČKE ŠNICLE Slasni specijalitet po ukusu bez premca, a meso se lepi za prste
Neodoljive, pravićete stalno.

FAŠIRANE ŠNICLE PO TURSKOM RECEPTU Biće savršenog ukusa, a nema jaja i prezli
Recept je jednostavan, a ukus savršen.

NJOKE SA SVINJETINOM I POVRĆEM Gurmanski ručak koji će cela porodica obožavati
Oduševiće vas od prvog zalogaja.

KOLAČ S KAJSIJAMA MEKAN KAO DUŠA Poćiće vam voda na usta koliko je sočan
Za prave sladokusce.

RIBLJA ČORBA PO STAROM KAFANSKOM RECEPTU Gastronomski užitak koji pomera granice dobrog ukusa
Savršena za dane posta.

PASTIRSKA MUSAKA ZA PRAVE GURMANE Lako se pravi, a nećete moći da prestanete da jedete
Sjajan predlog za vikend ručak.

NAJBRŽA ČOKOLADNA TORTA Pravi se po principu smuti pa prospi, a budi sva čula mirisom i ukusom
Nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
Komentari (0)