OSLIĆ ORLI Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, a savršen za dane Petrovskog posta
Samo dodajte prilog po želji.
Potrebno je:
- 400 g fileta oslića
- čaša brašna
- kašičica suvog začina
- malo soli
- 2 kašičice začinske paprike
- 1/2 flaše piva
Priprema:
Pomešajte brašno, suvi začin, 2 kašičice začinske paprike, malo soli i 1/2 flaše piva. Sve to dobro promešajte da se zapeni. Filete zatim uvaljajte u brašno, u orli sos, pa u prezle i pržite u dubokom ulju. Ovako pripremljena riba vrlo je ukusna i vruća i hladna.
Možda vas zanima:
HRSKAVI OSLIĆ POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Posni delikates osvaja na prvi zalogaj
Savršen ručak za dane Petrovskog posta.
SKUŠA NA MORNARSKI NAČIN Aromatično jelo pogodno za sve svečane prilike
U savršenom spoju različitih ukusa, pravićete stalno.
OSLIĆ ORLI Najbolji ručak zbog kog će ukućani stajati u redu za još
Riba je poznata kao namirnica koja zamenjuje meso, a ovaj oslić će vas oduševiti od
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)