BRZA PASTA SA TUNJEVINOM Biće na stolu za 15 minuta, a ukusa koji govori više od 1000 jezika

Ivana Pavlović

18:00

Sezonski recepti 0

Kremasta i sočna, bićete siti satima.

pasta sa tunjevinom
Shutterstock

Potrebno je:

  • 400 g testenine bez jaja
  • konzerva tunjevine
  • glavica crnog luka
  • dva čena belog luka
  • konzerva paradajza pelata
  • biljni kačkavalj
  • bosiljak
  • maslinovo ulje
  • so
  • biber

Priprema:

Skuvajte testeninu po uputstvu sa pakovanja. Zagrejte maslinovo ulje u tiganju pa propržite sitno seckan crni i beli luk. Dodajte oceđenu tunjevinu pa usitnjen paradajz pelat, zatim pojačajte vatru. Kad testenina bude kuvana sos posolite i pobiberite, pa začinite bosiljkom. Pomešajte sos sa testeninom. Narendajte preko paste malo rendanog biljnog kačkavalja.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading