3 TRIKA ZA SAVRŠENE PALAČINKE Ovako ih prave u restoranu i zato su mekane i vazdušaste
Ako želite da znate zašto su palačinke u restoranu ukusnije od onih kod kuće nastavite da čitate.
Pustite smesu da odstoji
"U restoranu se smesa pravi bar 12 sati ranije i čuva u frižideru", kaže isti bivši radnik IHOP-a.
Zasebno umutite belanca
Ako želite da palačinke budu vazdušaste odvojite belanca od žumanaca.
Tiganj mora biti dobro zagrejan
Tiganj dobro zagrejte i dodajte malo ulja ili putera da se ne bi lepile.
Možda vas zanima:
JEDNOSTAVAN TRIK ZA NAJMEKŠE PALAČINKE Prosto će se topiti u ustima
Dodavanjem pola čaše ovog napitka osetićete ogromnu razliku:biće mekane kao duša, vazdušaste i sočne.
NEODOLJIVI AUSTRIJSKI KAJZERŠMARN Podseća na palačinke, ali je lakša priprema
Podseća na palačinke, a
PALAČINKE OD DVA SASTOJKA Jeftiniji slatkiš nećete napraviti, a mekane su kao duša!
Omiljena poslastica svih generacija.
TAJNI SASTOJAK ZA PALAČINKE Biće vazdušaste i mekane umesto gumene i žilave
Dodajte ovaj sastojak i uživajte u omiljenom desertu.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)