3 TRIKA ZA SAVRŠENE PALAČINKE Ovako ih prave u restoranu i zato su mekane i vazdušaste
Ako želite da znate zašto su palačinke u restoranu ukusnije od onih kod kuće nastavite da čitate.
Pustite smesu da odstoji
"U restoranu se smesa pravi bar 12 sati ranije i čuva u frižideru", kaže isti bivši radnik IHOP-a.
Zasebno umutite belanca
Ako želite da palačinke budu vazdušaste odvojite belanca od žumanaca.
Tiganj mora biti dobro zagrejan
Tiganj dobro zagrejte i dodajte malo ulja ili putera da se ne bi lepile.
Možda vas zanima:
JEDNOSTAVAN TRIK ZA NAJMEKŠE PALAČINKE Prosto će se topiti u ustima
Dodavanjem pola čaše ovog napitka osetićete ogromnu razliku:biće mekane kao duša, vazdušaste i sočne.
NEODOLJIVI AUSTRIJSKI KAJZERŠMARN Podseća na palačinke, ali je lakša priprema
Podseća na palačinke, a
PALAČINKE OD DVA SASTOJKA Jeftiniji slatkiš nećete napraviti, a mekane su kao duša!
Omiljena poslastica svih generacija.
TAJNI SASTOJAK ZA PALAČINKE Biće vazdušaste i mekane umesto gumene i žilave
Dodajte ovaj sastojak i uživajte u omiljenom desertu.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)