3 TRIKA ZA SAVRŠENE PALAČINKE Ovako ih prave u restoranu i zato su mekane i vazdušaste
Ako želite da znate zašto su palačinke u restoranu ukusnije od onih kod kuće nastavite da čitate.
Pustite smesu da odstoji
"U restoranu se smesa pravi bar 12 sati ranije i čuva u frižideru", kaže isti bivši radnik IHOP-a.
Zasebno umutite belanca
Ako želite da palačinke budu vazdušaste odvojite belanca od žumanaca.
Tiganj mora biti dobro zagrejan
Tiganj dobro zagrejte i dodajte malo ulja ili putera da se ne bi lepile.
Možda vas zanima:
JEDNOSTAVAN TRIK ZA NAJMEKŠE PALAČINKE Prosto će se topiti u ustima
Dodavanjem pola čaše ovog napitka osetićete ogromnu razliku:biće mekane kao duša, vazdušaste i sočne.
NEODOLJIVI AUSTRIJSKI KAJZERŠMARN Podseća na palačinke, ali je lakša priprema
Podseća na palačinke, a
PALAČINKE OD DVA SASTOJKA Jeftiniji slatkiš nećete napraviti, a mekane su kao duša!
Omiljena poslastica svih generacija.
TAJNI SASTOJAK ZA PALAČINKE Biće vazdušaste i mekane umesto gumene i žilave
Dodajte ovaj sastojak i uživajte u omiljenom desertu.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)