POHOVANI ŠARAN Ručak za samo pola sata koji će ukućani obožavati
Svaki zalogaj je raj za nepca.
Potrebno je:
- 4 komada šarana
- 2 jaja
- 200 ml belog vina
- 200 g brašna
- 200 g palente
- 2 kašičice mlevene začinske paprike
- so
- biber
- ulje za prženje
Priprema:
Belim vinom prelijte šarana pa ostavite da odstoje dva sata. Zatim ih prosušite ubrusom i dobro posolite. Umačite svaki kotlet u umućena jaja, pa u mešavinu palente, brašna i mlevene paprike i pržite ih na vrelom ulju.
Možda vas zanima:
PASTRMKA SA PEČURKAMA Posni ručak na gurmanski način, ukućani će biti raspamećeni
Lagano jelo bogatog ukusa oduševiće sve koji ga budu probali.
SMUĐ ORLI Riblji specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa, za savršen vikend ručak
Služite uz salatu po izboru.
GRILOVANA PASTRMKA Specijalitet sa roštilja savršen za posne dane, nezaboravnog ukusa
Dodajte krompir ili prilog po želji.
SREMSKI PAPRIKAŠ Posni delikates pravi je raj za nepca, pravićete i mrsnim danima
Služite uz krompir ili prilog po želji.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)