POPARA IZ BAKINE KUHINJE BUDI NOSTALGIJU Jeftino jelo na kome su odrasle generacije
Savršena za doručak ili večeru, uz šolju jogurta.
Potrebno je:
- 4-5 kriški hleba
- 200 ml mleka
- 100 ml vode
- 2 jajeta
- 100 g sira
- 2-3 kašike maslaca ili ulja
- so i biber po ukusu
Priprema:
Isecite hleb na komade. Zagrejte u šerpi mleko i vodu do ključanja.Nakon što provri dodajte hleb i mešajte dok ne omekša, nekoliko minuta. Zatim dodajte izmrvljen sir i mešajte, dok se ne otopi. Zasebno umutite jaja pa ih polako dodajte u smesu, uz lagano mešanje. Onda posolite i pobiberite, pa kuvajte poparu još par minuta.
Možda vas zanima:
POPARA Jednostavno jelo od jeftinih sastojaka koje budi nostalgiju, a savršeno za doručak
Držaće vas dugo sitim.
STARINSKA POPARA Preukusno jelo koje miriše na bakinu kuhinju i budi nostalgiju
Jednostavno jelo nekada su pravile sve domaćice, a pravi se lako.
STARINSKA POPARA Jeftino jelo na kome su odrasle generacije, probudiće vam nostalgiju odmah
Savršena za doručak ili večeru, prste da poližete.
STARINSKA POPARA Jeftino jelo na kome su odrasle generacije, a držaće vas dugo sitim
Sočno i slasno jelo vraća u prošle dane, a pravi se brzo i lako.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)