IZLIVENA KROMPIRUŠA Bez kora, sve se samo pomeša i peče, a savršenog ukusa
Sočna i slasna, savršena za doručak ili večeru.
Potrebno je:
- kilogram krompira
- 4-5 jaja
- 200-250 g sira-trapist, edemir
- 100-150 g kobasice
- 200 g parizera
- 150 g brašna
- 50-100 ml ulja
- so
- biber
- origano
- peršun
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Krompir očistite i izrendajte pa dodajte so, jaja, kobasice, parizer, trapist sir, ulje, brašno i začine. Izmešajte dobro. Smesu izlijte u pleh obložen pek papirom i pecite 15 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Zatim smanjite temperaturu na 180 i pecite krompirušu još pola sata.
Možda vas zanima:
SARAJEVSKA KLJUKUŠA ZA SAVRŠEN DORUČAK Košta samo 250 dinara, a daće vam energije za ceo dan
Služite pitu uz pavlaku i jogurt.
DOMAĆA POSNA KROMPIRUŠA BUDI SVA ČULA Kad je jednom probate zaboravićete na pekaru
Najbolje služite uz sojin jogurt.
POSNA KROMPIRUŠA Savršena za doručak ili večeru, i dupla mera će biti malo
Najbolje služite uz sojin jogurt.
POSNA KROMPIRUŠA Sa hrskavim korama i sočnim nadevom, bićete oduševljeni
Sočna i slasna, prste da poližete.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)