IZLIVENA KROMPIRUŠA Bez kora, sve se samo pomeša i peče, a savršenog ukusa

Ivana Pavlović

09:40

Sezonski recepti 0

Sočna i slasna, savršena za doručak ili večeru.

izlivena krompiruša
Shutterstock

Potrebno je:

  • kilogram krompira
  • 4-5 jaja
  • 200-250 g sira-trapist, edemir
  • 100-150 g kobasice
  • 200 g parizera
  • 150 g brašna
  • 50-100 ml ulja
  • so
  • biber
  • origano
  • peršun

Priprema:

Rernu zagrejte na 200 stepeni. Krompir očistite i izrendajte pa dodajte so, jaja, kobasice, parizer, trapist sir, ulje, brašno i začine. Izmešajte dobro. Smesu izlijte u pleh obložen pek papirom i pecite 15 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Zatim smanjite temperaturu na 180 i pecite krompirušu još pola sata.

Komentari (0)

Loading