NEPEČENA PESAK TORTA SE TOPI U USTIMA Pravi se maltene sama, a svi će vam tražiti dodatno parče
Kremasta i neodoljiva, ukusa koji se pamti.
Potrebno je:
- 3 kesice pudinga od vanile
- litar mleka
- 350 g šećera
- 220 g margarina
- 250 g mlevenog keksa
- 250 g kokosa
- 250 g mlevenih oraha
- 250 g šlaga
- 400 ml kisele vode
Priprema:
Najpre umutite margarin da bude penast. Zatim dodajte puding, a dobijenu smesu delite na 3 dela. Prvi deo napunite keksom, drugi kokosom, a treći mlevenim orasima. U kalup za pečenje počnite da ređate delove na sledeći način: Fil sa keksom, zatim kokos, a potom orahe. Kada završite tortu, stavite u frižider da se što bolje stegne i ohladi. Zasebno umutite šlag i kiselu vodu, pa ukrasite tortu po želji.
Možda vas zanima:
PESAK TORTA Omiljena poslastica mnogih generacija, a nema kome neće uspeti
Neodoljiva poslastica raspametiće i one izbirljive.
POSNA PESAK TORTA BUDI SVA ČULA Raskošna i kremasta, a gotova očas posla
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
PESAK TORTA ZA SVE PRILIKE Pravi se maltene sama, a dobićete brojne pohvale
Kremasta i lagana, uzećete parče više.
BRZA PESAK TORTA SA BADEMIMA Svi će vam tražiti repete
Kremasta i neodoljiva, svi će tražiti dodatno parče.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)