DRUGAČIJE SLANE PALAČINKE Sa avokadom i spanaćem, polizaćete i tanjir koliko su slasne
Savršene za doručak ili večeru.
Potrebno je:
- 1 zreli avokado
- 2 šolje svežeg spanaća
- 2 jaja
- 1 šolja mleka
- 1 šolja brašna
- 1 kašičica praška za pecivo
- so
- malo maslinovog ulja ili putera
Priprema:
Izblendajte spanać, avokado, jaja i mleko dok ne dobijete glatku smesu. Zatim dodajte brašno, prašak za pecivo i prstohvat soli pa dobro sjedinite. Pecite palačinke na zagrejanom ulju u tiganju na srednjoj temperaturi, po 1-2 minuta sa svake strane.
Možda vas zanima:
BAKA MIRINA PITA SA MESOM Hrskava, topla, mirisna i slasna
Savršena za doručak, uz šolju jogurta.
SLANE PALAČINKE RAZGRABE SE U MOMENTU Slasne, a jednostavne, za doručak bez greške
Prave se lako, a svi ih vole.
SLANE PALAČINKE SA ŠUNKOM Od krompira, drugačije i slasne, a mekane i vazdušaste
Služite uz šolju jogurta.
PALAČINKE OD KROMPIRA Slani specijalitet sa šunkom koji budi sva čula
Priprema je jednostavna, a ukus neponovljiv.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)