ČIKOVI Staro bosansko jelo od testa neobičnog imena i savršenog ukusa
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.
Testo:
- 1/2 kg brašna
- 1 jaje
- so
- 250 ml mlake vode
Testo se kuva u:
- 2 litra vode
- kocka maslaca
- malo soli
- drugi začini po želji
Preliv:
- kocka maslaca
- 2-3 čena belog luka
- 200 g kisele pavlake
- crvena paprika
- so po ukusu
Priprema:
Za detalje pripreme ispratite video u nastavku.
JOGURT POGAČICE SE TOPE U USTIMA Zbog mirisa i komšije dolaze nepozvane
Mekane kao duša i sočne, smažu se očas posla.
MUSAKA SA JABUKAMA I KROMPIROM ZA PRAVE GURMANE Klasik na moderan način
Sočna i preukusna, ukućani će stajati u redu za još.
BEŠAMEL SOS SA PEČURKAMA SUPER IDE UZ LAZANJE Baš ovako ga prave u Francuskoj
Dodaje šmek svakom jelu.
GIRICE IZ RERNE SUPER IDU UZ PIVO Polizaćete i tanjir koliko su slasne
Samo dodajte prilog po želji.
BELA PITA SVAKIM ZALOGAJEM ZAUSTAVLJA DAH Bogata, kremasta tekstura i nežna aroma limuna
Savršeni za slavu ili doček Nove godine.
Komentari (0)