OMLET SA PRAZILUKOM SE SMAŽE U TRENU Isti kao onaj iz bakine kuhinje, prste da poližete
Služite toplo, uz parče hleba i paradajz.
Potrebno je:
- 3 jajeta
- 1 čen belog luka
- 1 struk praziluka
- malo soli
- 1 kašika soja sosa
Priprema:
Beli luk i praziluk sitno naseckajte pa ih propržite na malo ulja. U jednoj posudi umutite jaja sa solli i soja sosom, pa umešajte proprženi luk. Smesu sipajte u tiganj i pecite na tihoj vatri dok omlet ne očvrsne s obe strane.
Možda vas zanima:
KAJGANA PO RECEPTU GORDONA REMZIJA Gotova za par minuta i kremasta, trik je u ovakvom pravljenju
Jedan od najboljih svetskih kuvara podelio je recept za kajganu koja osvaja od prvog zalogaja.
KAJGANA SA PEČURKAMA Klasik na drugačiji način, a daće vam energiju za ceo dan
Najbolje služite uz jogurt ili kiselo mleko.
KUVANA, PRŽENA JAJA ILI KAJGANA? Naučnici kažu da su ova najzdavija, bićete iznenađeni
Ako je i vas zanimalo koji je najzdraviji vid pripreme jaja, evo odgovora.
HOLANDSKA KAJGANA ZA SAVRŠEN DORUČAK PUN PROTEINA Daće vam energiju za ceo dan
Bićete oduševljeni ukusom.
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
Komentari (0)