NAJBOLJI PEKARSKI KROMPIR Hrskav spolja i mekan iznutra, a ukusa od kog staje pamet
Dodajte kao prilog uz jelo.
Potrebno je:
- 2 kg krompra
- 3 glavice crnog luka
- 4 kašičice vegete
- 2 kašičice mlevene začinske paprike
- 2 kašike brašna
Priprema:
Rernu zagrejte na 220 stepeni. Oljuštite krompir pa ga isecite na tanke kriške. Očistite i sitno iseckajte luk pa začinite. U to uvaljajte krompir pa pospite brašnom i dobro izmešajte. Stavite u pleh obložen pek papirom. Prelijte vodom da ogrezne pa stavite da se peče, sve dok ravnomerno ne porumeni, a voda ne ispari.
Možda vas zanima:
NAJBOLJI PEKARSKI KROMPIR Jedan sastojak je presudan, a totalno mu menja ukus
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
ZAPEČENI BATAT UKUSOM BUDI SVA ČULA Isti kao onaj iz restorana, kremast i mirisan
Samo dodajte prilog po želji.
KREMASTI PIRE KROMPIR Najbolje služite uz ćufte ili šnicle, za ručak koji se pamti
Priprema je jednostavna, a ukus božanstven.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)