PASULJ SA ZAPRŠKOM NEMA KONKURENCIJU Jednostavno jelo na kašiku koje svi vole
Samo dodajte prilog po želji.
Potrebno je:
- 500 g pasulja
- 2 glavice crnog luka
- 2 šargarepe
- 3 čena belog luka
- 1 list lovora
- 1 kašičica mlevene začinske paprike
- so
- biber
- ulje
Priprema:
Prethodno veče potopite pasulj. Sutradan ga procedite i nalijte svežom vodom. Kuvajte 20 minuta pa prospite tu vodu i sipajte novu. Dodajte seckani luk, šargarepu, beli luk i lovor, pa kuvajte sve dok ne omekša. Na kraju napravite zapršku sa mlevenom začinskom paprikom. Umešajte u pasulj i dobro promešajte.
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
ĆEVAPI IZ RERNE OSVAJAJU NA PRVI ZALOGAJ Svi pitaju u čemu je tajna, bolji su od roštiljskih!
Ćevapi iz rerne toliko su sočni i mirisni da ćete zaboraviti na roštilj!
OVAKO TURCI PRAVE FAŠIRANE ŠNICLE Ne stavljaju ni jaja ni prezle, a toliko su sočne da ćete ih obožavati
Kada ih jednom budete probali, stalno ćete ih ovako praviti
Komentari (0)