PASULJ SA ZAPRŠKOM NEMA KONKURENCIJU Jednostavno jelo na kašiku koje svi vole

Ivana Pavlović

13:30

Sezonski recepti 0

Samo dodajte prilog po želji.

pasulj sa zaprškom
Shutterstock

Potrebno je:

  • 500 g pasulja
  • 2 glavice crnog luka
  • 2 šargarepe
  • 3 čena belog luka
  • 1 list lovora
  • 1 kašičica mlevene začinske paprike
  • so
  • biber
  • ulje

Priprema:

Prethodno veče potopite pasulj. Sutradan ga procedite i nalijte svežom vodom. Kuvajte 20 minuta pa prospite tu vodu i sipajte novu. Dodajte seckani luk, šargarepu, beli luk i lovor, pa kuvajte sve dok ne omekša. Na kraju napravite zapršku sa mlevenom začinskom paprikom. Umešajte u pasulj i dobro promešajte.

Komentari (0)

Loading