OVSENA KAŠA SA KUS KUSOM ZA JUTRO KOJE SE PAMTI Daće vam energije, a zdrava i ukusna
Odličan način da započnete dan.
Potrebno je:
- 200 ml ključale vode
- 1 litar nezaslađenog biljnog mleka
- 6 kašika meda ili nektara agave
- 1 kašika cimeta
- 500 g kus-kusa
- 250 g naseckanih suvih višanja
- 75 g grubo naseckanih pistaća
- šaka malina
Priprema:
U jednu posudu sipajte ključalu vodu, pola litra mleka i cimet i med. Ostavite da proključa na srednjejakoj vatri, uz neprestano mešanje. Potom ugasite vatru i umešajte kus-kus. Poklopite i ostavite da odstoji bar 5 minuta. Dodajte preostalo mleko, višnje i pistaće. Zatim ponovo poklopite pa ostavite bar 2 minuta. Služite kašu uz maline i med.
Možda vas zanima:
OVSENA KAŠA SA BOBIČASTIM VOĆEM Zdrava i ukusna, a super za fit liniju pred leto
Super za doručak ili užinu.
ZDRAVA KAŠA SA KUS KUSOM Savršena za doručak ili užinu, a daće vam energiju za ceo dan
Umesto biljnog mleka možete da koristite kravlje, ili steviju umesto meda.
ZAPEČENA OVSENA KAŠA PO RECEPTU GORDONA REMZIJA Miriše božanstveno, a ukus je još bolji
Imaćete osećaj kao da jedete najbolji desert.
KAŠA SA KUS KUSOM BOLJA OD ONE KLASIČNE Zdrava i ukusna, za savršeno jutro
Savršena za vitku liniju, a izuzetnog ukusa.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Komentari (0)