DOMAĆA SUPA IZ BAKINE KUHINJE Prehlada nestaje kao rukom odnešena

Ivana Pavlović

11:30

Sezonski recepti 0

Greje dušu i telo.

domaća pileća supa
Shutterstock

Potrebno je:

  • domaći rezanci za supu
  • 1-2 bataka
  • 1 srednja šargarepa
  • 1 pileće krilce, po želji
  • so, biber
  • seckani peršun
  • kocka za supu
  • malo ulja

Priprema:

Batake i krilca stavite u dublju šerpu, više od pola napunjenz vodom. Posolite i pobiberite i stavite da se kuva. Očistite šargarepu i isecite je na kolutove. Nakon što meso malo omekša dodajte kolutove šargarepe. Zatim dodajte kocku za supu, seckani peršun i dve kašike ulja. Kuvajte supu još 20 minuta. 

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading