PICA SA 4 VRSTE SIRA ZA LEPO DRUŽENJE SA PRIJATELJIMA Svi će vam tražiti repete
Pravi se lako, a smaže u trenu.
Potrebno je:
- testo za picu
- kečap
- 100 g kačkavalja
- 100 g mocarele
- 50 g parmezana
- 30 g gorgonzole
- čeri paradajz
- origano
- masline
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Premažite kečapom testo, pa ređajte sireve redosledom gorgonzola, pola mocarele, kačkavalj, parmezan, ostatak mocerele. Preko sireva naređajte paradajz pa pospite origanom. Pecite picu u rerni na 200 stepeni.
Možda vas zanima:
DOMAĆA KAPRIĆOZA BOLJA OD SVAKE DOSTAVE Hrskavo testo, a sir se topi u ustima
Savršena za lepo veče sa prijateljima.
PICA SA 4 VRSTE SIRA Slasni italijanski specijalitet za lepo veče sa prijateljima, prste da poližete
Neodoljiva i slasna, u slasnom spoju sa sirom.
PICA SA 4 VRSTE SIRA Obožavaćete je, a idealna za lepo veče sa prijateljima
Preukusno jelo oduševiće i one izbirljive.
PICA SA 4 VRSTE SIRA Greje dušu i telo, kao stvorena za lepo veče sa prijateljima
Napravićete lako, a bićete oduševljeni ukusom.
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
ĆEVAPI IZ RERNE OSVAJAJU NA PRVI ZALOGAJ Svi pitaju u čemu je tajna, bolji su od roštiljskih!
Ćevapi iz rerne toliko su sočni i mirisni da ćete zaboraviti na roštilj!
Komentari (0)