POSNA KAJGANA SA TOFU SIROM Proteinski doručak od kog ćete biti siti satima
Kremasta i ukusna, ukusa za čistu desetku.
Potrebno je:
- 200-250 g tofua
- 1 kašika maslinovog ulja
- pola kašičice kurkume
- pola kašičice dimljene paprike
- so po ukusu
- biber po ukusu
- 2-3 kašike biljnog mleka ili vode
- mladi luk
- spanać
- pečurke
- paradajz po ukusu
Priprema:
Tofu blago ocedite pa umotajte u papirni ubrus i ostavite 10 minuta pod blagim pritiskom kako bi se odstranila suvišna tečnost. Zatim ga viljuškom izgnječite na krupne komade. Stavite u zagrejano ulje na tiganju pa pecite 5 do 7 minuta, uz povremeno mešanje. Zatim dodajte dimljenu papriku, kurkumu, so i biber. Dodajte povrće po želji i kuvajte kajganu još 2 minuta, dok se sve ne sjedini.
Možda vas zanima:
PAPRIKE SA JAJIMA IZ BAKNE KUHINJE Duh nostalgije i detinjstva u svakom zalogaju
Lagano i zasitno jelo od kog ćete biti siti satima.
KAJGANA SA PAPRIKAMA DORUČAK ZA DAN PUN ENERGIJE Eksplozija ukusa u svakom zalogaju
Samo dodajte prilog po želji.
OMLET SA ŠAMPINJONIMA Proteinski doručak dostojan kraljeva, a jedan dodatak mu daje poseban šmek
Bićete siti satima, a savršenog ukusa.
ŠAKŠUKA Omiljeno jelo sa Bliskog istoka koje pomera granice dobrog ukusa
Lagano i jednostavno jelo savršeno je za letnje vrućine.
KROFNE SA SIROM ZA SAVRŠENO JUTRO Biće mekane i vazdušaste i sveže 3 dana
Savršene za doručak ili užinu.
POSNA LEŠNIK GNEZDA ZA SVETOG NIKOLU Ukusom savršeno pariraju originalu
Gosti će biti oduševljeni i dobićete brojne pohvale.
POSNA KAJGANA SA TOFU SIROM Proteinski doručak od kog ćete biti siti satima
Kremasta i ukusna, ukusa za čistu desetku.
2 SASTOJKA ZA SAVRŠENU PROJU Biće vazdušasta i sveža danima i neće se mrviti
Trik je jednostavan, a bićete oduševljeni razlikom u ukusu.
RUM TORTA ZA LENJE DOMAĆICE Nema pečenja, a razvaljuje ukusom
Kremasta i jednostavna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
Komentari (0)