MEDITERANSKA RIBA NAJBOLJI POSNI RUČAK Svakim zalogajem pomera granice dobrog ukusa
Ukućani će stajati u redu za još.
Potrebno je:
- 4 fileta bele ribe (oslić, oslić filet)
- 1 tikvica
- 1 paprika
- 200 g čeri paradajza
- 2 kašike maslinovog ulja
- limun
- so, biber, suvi začin po ukusu
Priprema:
Tikvicu i papriku iseckajte na tanke kolutiće, čeri paradajz prepolovite. Zagrejte ulje u tiganju, propržite povrće, pa dodajte ribu. Poklopite i pržite dok riba ne omekša, a povrće ostane sočno. Na kraju prelijte limunovim sokom i poslužite toplo.
Možda vas zanima:
PUNJENE TIKVICE KLASIK KOJI NIKAD NE IZLAZI IZ MODE Ukućani će stajati u redu za još
Zasitne i preukusne, za ručak koji se pamti.
PATLIDŽAN IZ RERNE SAVRŠEN ZA DIJETU Lagan i aromatičan, savršen za večeru
Samo dodajte ajvar ili prilog po želji.
POSNI PAPRIKAŠ SA TARANOM IZ BAKINE KUHINJE Zbog mirisa i komšije dolaze nepozvane
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
POSNA SARMA KRALJICA ZIMSKE TRPEZE Klasik koji nikad ne izlazi iz mode
Nećete ni da primetite da nedostaje meso.
SRNEĆA LEĐA PO RECEPTU IZ STARE JUGOSLAVIJE Savršeni spoj čokolade, oraha i džema
Savršena za Novogodišnje i Božićne praznike.
ORIJENTALNA KROMPIR SALATA BOLJA OD RUSKE I MIMOZE Ješćete je za doručak, ručak i večeru
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
ČOKO HLEB ZA IZNENADNE GOSTE Sve se samo pomeša i peče, a razvaljuje ukusom
Sočan i mirisan, a super ide uz šoljicu kafe.
MEDITERANSKA RIBA NAJBOLJI POSNI RUČAK Svakim zalogajem pomera granice dobrog ukusa
Ukućani će stajati u redu za još.
POSNA PITA SA SPANAĆEM BOLJA NEGO IZ PEKARE Gotova očas posla, a i sit bi je jeo
Svaki zalogaj je raj za nepca.
Komentari (0)