KAPRIĆOZA Imamo originalni recept za najpopularniju picu u Srbiji
Kaprićoza ili hirovita pica, na italijanskom, svoju popularnost stekla je pre više godina. Slasna i hrskava, biće sjajan izbor za opušteno veče sa prijateljima.
Potrebno je
Testo ili podloga za picu (400 gr)
Pelat od paradajza ili kečap
Sir kačkavalj
Šunka za picu
Šampinjoni
Masline
Maslinovo ulje
Origano začin ili par svežih listova
Priprema
Premažite testo pelatom od paradajza ili kečapom. Poređajte šunku i šampinjone.Prethodno narendan sir rasporedite preko pice i na kraju pospite malo maslinovog ulja.Pripremljenu picu pecite u dobro zagrejanoj rerni na 250 stepeni, oko 10 minuta.Možete produžiti vreme pečenja dok ne dobijete testo po vašem ukusu.Na pečenu picu poređajte masline i pospite origano. Prijatno !
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)