KOBASICE BEZ MESA Posne, ne goje, a ukusne kao one klasične
Probajte kobasice na drugačiji način. Neka budu laganije, dijetalnije, manje masne a jednako ukusne.
Potrebno je
- 5 jaja
- 200g oraha
- 5 kašika integralnog griza
- 6 kašika kuvanog pirinča
- 4 kašike prezli
- 100g dimljenog sira
- beli luk
- so, crvena paprika, začini po želji
- čili papričica
Priprema
Umutite jaja mikserom. Dodajte im griz i ostavite jedan sat u frižideru da odstoji, kako bi griz nabubrio. Onda, dodajte redom sve ostale sastojke i dobro začinite - po želji. Posle dodajte sitno izrendan dimljeni sir. Smeesu dobro izmešajte, da bude dosta čvrsta i povezana. Potom lagano oblikujte kobasice. Na tri kašike dobro zagrejanog ulja propržite kobasice sa svih strana 5-10 minuta, neće se raspasti, bit će kompaktne i čvrste. Od ove količine sastojaka dobićete oko 15 većih kobasica po 70g.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)