SATARAŠ Raj za nepca, zagrejaće vam dušu i telu, a odličan je i za dijetu
Jelo od paradajza, paprike i luka. Brzo se sprema. Odlično je kao samostalno jelo ili prilog uz meso.
Potrebno je
- 2 glavice veće crnog luka
- 7-8 svežih paprika
- 2 velika paradajza
- ulje, so
Priprema
Propržite na ulju iseckan crni luk. Dodajte luku isečenu papriku i pržite da omekša. Zatim svemu dodajte i oljušten i isečen paradajz i kuvajte još 5-6 min da tečnost ispari. Posolite. Prijatno !
Možda vas zanima:
BAKIN SATARAŠ POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Lagan i zasitan, savršen za vrele dane
Samo dodajte prilog po želji.
BAKIN BEĆARAC POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Zasitan, sočan i lagan, nema mu ravnog
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
LETNJI SATARAŠ SA TIKVICAMA I PATLIDŽANOM Ukućani će stajati u redu za još
Sočan i zasitan, pravićete stalno.
BEĆARAC Starinsko jelo savršeno za letnje dane, lagano a zasitno
Ukusa koji govori više od 1000 jezika.
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
Komentari (0)