SATARAŠ Raj za nepca, zagrejaće vam dušu i telu, a odličan je i za dijetu
Jelo od paradajza, paprike i luka. Brzo se sprema. Odlično je kao samostalno jelo ili prilog uz meso.
Potrebno je
- 2 glavice veće crnog luka
- 7-8 svežih paprika
- 2 velika paradajza
- ulje, so
Priprema
Propržite na ulju iseckan crni luk. Dodajte luku isečenu papriku i pržite da omekša. Zatim svemu dodajte i oljušten i isečen paradajz i kuvajte još 5-6 min da tečnost ispari. Posolite. Prijatno !
Možda vas zanima:
BAKIN SATARAŠ POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Lagan i zasitan, savršen za vrele dane
Samo dodajte prilog po želji.
BAKIN BEĆARAC POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Zasitan, sočan i lagan, nema mu ravnog
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
LETNJI SATARAŠ SA TIKVICAMA I PATLIDŽANOM Ukućani će stajati u redu za još
Sočan i zasitan, pravićete stalno.
BEĆARAC Starinsko jelo savršeno za letnje dane, lagano a zasitno
Ukusa koji govori više od 1000 jezika.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)