BRZE BUKOVAČE SA BELIM LUKOM Ova namirnica im daje pikantan ukus
Recept u kome se odlično snalaze i početnici. Bukovače sa belim lukom i čili papričiom. Spremne za čas.
Potrebno je
- 150 g očišćenih bukovača
- 3 čena belog luka
- 2-3 čili papričice
- 2 kašike bujona
- 2 kašike sojinog sosa
- šaka svežeg bosiljka
- 1 kašika ulja
Priprema
Laganim pokretima odvojite komadiće bukovača. Zagrejte ulje u tiganju, pa dodajte iseckane čili papričice i usitnjen beli luk. Tome dodajte bukovače pa sve sastojke promešajte. Dodajte bujon i začinite sojinim sosom. Sve vreme mešajte dok bukovače ne omekšaju. Na kraju, dodajte iseckani bosiljak i dobro promešajte. Prijatno !
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)