FAŠIRANE ŠNICLE BEZ MESA Osvajaju na prvi zalogaj, a dijetalne
Napravite ove preukusne šnicle od pasulja . Sočne su i mekane. Začini daju poseban šmek.
Potrebno je
- 250 g pasulja
- 2 jaja
- 2 glavice luka
- 1 vezica peršunovog lista
- ulje, so, biber, beli luk, prezle
Priprema
Četvrtinu crvenog pasulja obarite regularno, dobro ocedite kroz rešetku, pa propustite kroz mašinu za mlevenje mesa. Masu umešajte sa dva jajeta, vezom peršuna i sitno iseckane dve glavice crnog luka, a začinite biberom, solju, po potrebi i belim lukom. Prezlama se sve još malo zgusne, pa formirajte šnicle koje uvaljajte u prezle, pa pržite na vrelom ulju. Kao i mnoge druge šnicle, i ove se lepo slažu s majonezom i limunovim sokom.
OVO JE NAJZDRAVIJI SIR Ali ako imate ovu bolest nemojte da ga jedete
Svež mladi sir smatra se najzdravijom vrstom sira, po rečima lekara.
LJUTA TURŠIJA OD GROŽĐA Ako volite pikantno i začinjeno, postaće vam omiljena salata
Ljuta turšija raspametiće one izbirljive.
AKO NE MOŽETE DA SPAVATE JEDITE OVO Namirnice koje provereno pomažu kod nesanice
Probajte da na potpuno prirodan način rešite problem nesanice.
SLASNI BUREK SA KROMPIROM Zaboravićete na onaj kupovni, za savršen početak dana
Savršen spoj hrskavih kora i sočnog fila.
GENIJALAN TRIK ZA ČIŠĆENJE RERNE Odmašćava rešetke u trenu, a nije soda bikarbona
Primenite ovaj jednostavni trik i očistite rernu bez ribanja i struganja.
Komentari (0)