FAŠIRANE ŠNICLE BEZ MESA Osvajaju na prvi zalogaj, a dijetalne
Napravite ove preukusne šnicle od pasulja . Sočne su i mekane. Začini daju poseban šmek.
Potrebno je
- 250 g pasulja
- 2 jaja
- 2 glavice luka
- 1 vezica peršunovog lista
- ulje, so, biber, beli luk, prezle
Priprema
Četvrtinu crvenog pasulja obarite regularno, dobro ocedite kroz rešetku, pa propustite kroz mašinu za mlevenje mesa. Masu umešajte sa dva jajeta, vezom peršuna i sitno iseckane dve glavice crnog luka, a začinite biberom, solju, po potrebi i belim lukom. Prezlama se sve još malo zgusne, pa formirajte šnicle koje uvaljajte u prezle, pa pržite na vrelom ulju. Kao i mnoge druge šnicle, i ove se lepo slažu s majonezom i limunovim sokom.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)