FAŠIRANE ŠNICLE BEZ MESA Osvajaju na prvi zalogaj, a dijetalne

Ivana Pavlović

12:00

Sezonski recepti 0

Napravite ove preukusne šnicle od pasulja . Sočne su i mekane. Začini daju poseban šmek.

šnicle od pasulja
Shutterstock

Potrebno je

  • 250 g pasulja
  • 2 jaja
  • 2 glavice luka
  • 1 vezica peršunovog lista
  • ulje, so, biber, beli luk, prezle

Priprema

Četvrtinu crvenog pasulja obarite regularno, dobro ocedite kroz rešetku, pa propustite kroz mašinu za mlevenje mesa. Masu umešajte sa dva jajeta, vezom peršuna i sitno iseckane dve glavice crnog luka, a začinite biberom, solju, po potrebi i belim lukom. Prezlama se sve još malo zgusne, pa formirajte šnicle koje uvaljajte u prezle, pa pržite na vrelom ulju. Kao i mnoge druge šnicle, i ove se lepo slažu s majonezom i limunovim sokom.

Komentari (0)

Loading