FUNGI PASTA Jednostavna priprema a savršen ukus, pravićete je stalno
Napravite pastu sa pečurkama. Pravi se brzo i lako, a ukusna je kao da ste je spremali satima.
Potrebno je
- 500 g makarona
- 200 g šampinjona
- 200 g bukovača
- 2 čena belog luka
- 200 ml pavlake za kuvanje
- peršun
- ulje
- so, biber
Priprema
Testeninu skuvajte u slanoj vodi s malo ulja, kad bude gotova, procedite je. Pečurke izdinstajte sa belim lukom, pa kada omekšaju, nalijte pavlaku, krčkajte još koji minut. Dodajte pastu, dobro promešajte, začinite po ukusu, pospite seckanim peršunom, i po želji, parmezanom.
Možda vas zanima:
FUNGI PASTA Kremasta i slasna, jedini recept koji će vam trebati za italijanski specijalitet
Polizaćete prste koliko je ukusno.
FUNGI PASTA UKUSNIJA OD KLASIČNE Jelo koje greje dušu i telo, po receptu bez mane
Ručak zbog kog će ukućani stajati u redu za još.
KREMASTA FUNGI PASTA Posno jelo iz italijanske kuhinje koje greje dušu i telo
Služite uz sos po želji.
POSNA FUNGI PASTA Neodoljiva i kremasta, ukućani će stajati u redu za još
Pravi se lako, a osvaja na prvi zalogaj.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)